Saturday, January 3, 2015

Maulidur Raasul Story

Posted by Cik Sue at 2:56 PM

As'salammualaikum & Salam  Maulidur Rasul kepada yang menyinggah di sini ☺☺☺....
Minggu pertama tahun 2015. Entry pertama tahun 2015 ☺☺☺. Sukanya kita dapat buat new entry tapi itulah x tahu sampai mana la boleh perginya nanti ☻☻☻. Hopefully berpanjanganla hendaknya. Aamiin ya rabb. Ok! today x moh la tanya soklan yang sama every year, coz selalunya achievement tidak menepati sasaran.  Itu pada aku la, orang lain aku x tahu pulak. May be ada antara kita yang dapat first achievement. Alhamdulillah. But for me every year selalunya tersasar dari landasan ☺☺☺...What to do? hehehehe!! Tahun ni aku forward je last year punya listing keazaman☺☺☺. Bila tengok balik dalam listing keazaman aku, hanya 25% je achieve selebihnya  hanyut ntah ke mana. Allah hu'akbar ☻☻☻. Alhamdulillah 25%  pencapaian tu adalah keazaman yang baik ☺☺☺. In Shaa Allah yang bakinya harap² tertunai nanti. Apa pun Semoga tahun 2015 ini lebih memberi banyak kebaikan dan sinar. Aku pun tengah menunggu nak bersinar² ni, jewels or diamond ☺☺☺  untung sabut timbul untung batu tenggelam, OMG!!! Walaupun perjuangan ini sambungan dari mereka yang terdahulu. Pada hakikatnya bukan mudah untuk mendapatkan sebuah  kejayaan. Banyak liku yang terpaksa di lalui, banyak denai yang  diharungi☻☻☻ . Terluka dengan sikap manusia hipokrik, patah hati dengan cacian manusia lupa diri, dicerca oleh manusia yang tiada belas kasihan kepada orang lain katanya "terrorist" sesungguhnya amat menyakitkan. Tetapi kami tetap berjuang, percaya hanya pada "DIA". "DIA" mendengar setiap keluh kesah kami. Hanya "DIA" yang mengetahui baik dan buruk. Kami masih gagah meneruskan perjalanan ini walaupun sesekali perjalanan kami menjadi tempang, namum kami tetap melangkah. Biar tempang, biar mengesot seperti "sister ngesot..."☺☺☺ Do I care!!...Inilah namanya perjuangan ☺☺☺ .
Alhamdulillah perjalanan ini masih dilandasan yang betul. Alhamdulillah Engkau redhai.  In Shaa Allah dengan izinNYA, perjalanan yang sukar dan rumit bukan penghalang lagi. Syukur kami kepadaNYA. Suka duka sepanjang 2014 aku tinggalkan dalam lipatan sejarah yang akan aku kenang sebagai pemangkin untuk terus success di masa hadapan. Seperti kata CF semua itu telah menjadi sejarah, but if she want to makes a new history, nobody can stop it, no even MR. Jamal itself. If she want'lah'☺☺☺ . . Rambut sama hitam,but inside the heart nobody knows ♥♥♥ kan.  Selagi namanya manusia selagi itulah kita akan diuji olehNYA. Semoga aku diberi ketabahan, kesabaran dan keimanan untuk menghadapi segala ujian dan cabaran tahun 2015 dan terus berjuang selagi aku diperlukan. Kepada sahabat dan kawan² semua terima kasih kerana terus mempercayai perjuangan kami dan terima kasih juga atas doa² kalian. In Shaa Allah kita sudah hampir mendapat cahaya dihujung jalan ini. Be patient to all my friends. Hanya selangkah lagi. Sekali lagi Selamat menyambut Mauludir Rasul dan selamat tahun 2015...Aku cau duluuu yoo!!...See you soon....


.(\-/).
(=.=)
(")-(")    ^______^

Cik Sue...
Walk to remember 



3 Komen Yang Terbaek:

Unknown on May 11, 2016 at 10:03 PM said...

Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
Silahkan kunjungi website kami www.kumpulbagi.com atau www.facebook.com/kumpulbagi/ untuk info selengkapnya.

Di sana anda bisa dengan bebas share foto-foto baju, kain dan accessories, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

alwafaa campany on January 20, 2021 at 3:04 AM said...

شركة الوفاء
شركة مكافحة حشرات بالدمام
شركة تنظيف بالدمام

fdsfsdd on May 15, 2021 at 11:05 PM said...

صباغ الكويت افضل خدمة يحتاجها اهل الكويت فى الوقت الحالي حيث انه من النادر ان تجد صباغ بالكويت محترف ولكن اليوم فى موقع صباغ الكويت سوف تجد افضل صباغين وافضل ديكورات الكويت على احدث صيحه لعام 2021 مثل ورق جدران مودرن بالكويت  ويوجد لدينا تركيب باركية خشب بالكويت ومع ارتفاع الاسعار يمكنك ايضا تركيب بديل الرخام بالكويت وهناك موديلات جديده مثلا استيل الكويت  ناتي الى افضل صباغين بالكويت هنالك جنسيات مختلفة مثل صباغ مصري و صباغ باكستاني وايضا هنالك صباغ هندي جميع الصباغين على اعلى مستوى وبالاخص صباغ عراقي  ونقوم بتقديم الخدمات فى جميع مناطق الكويت مثل صباغ الجهراء  و صباغ مبارك الكبير  و صباغ حولي  و صباغ الفروانية بالاضافة الى صباغ العاصمة  و صباغ الاحمدي  جميع تلك الخدمات نقدمها بالاضافة الى صباغ وايضا صباغ بالكويت بالاضافة الى ارخص صباغ و اشطر صباغ و افضل صباغ ولدينا معلم صباغ يوجد لدينا افضل صباغ بالكويت

 

HidUp KeNA sLamBer Copyright © 2010 Design by Ipietoon Blogger Template Graphic from Enakei