Saturday, July 30, 2011

SELAMAT MENJALANI IBADAT PUASA 1432H

Posted by Cik Sue at 11:14 AM 7 Komen Yang Terbaek

Assalam rakan2 blogger serta kepada pengujung2 blog ini diharapkan sentiasa sihat selalu. Akhirnya kini tibalah bulan sengala penghulu, RAMADHAN AL MUBARAK. Kepada semua pengujung blog ini CS ingin merakamkan selamat menjalani ibadah puasa dan moga kita semua akan beroleh ganjaran dariNYA. Memohon maaf sekiranya sepanjang penulisan CS ada yang terasa hati. Sekali lagi CS mengucapkan "Selamat menjalani ibadah puasa 2011 bersamaan 1432H.

Tuesday, July 12, 2011

Pagi at CBN 1

Posted by Cik Sue at 12:52 PM 7 Komen Yang Terbaek



Assalammualaikum teman2 blogger yang jelitawan. Lama betul CS x bersiaran uhuhuhuh!!. Nak pi melawat kawasan pun x sempat aduhai. Sibuk udah menggalahkan isteri PM plak yea!! Huahuahua. Rasenye arini terpaksa la CS membuat "pembersihan" ooopppsss!!! Maksud CS, bersihkan rumah CS nie dari sawang lelabah yang dah mcm rumah 'spiderman" uhuhuh. Lagipun ramadhan dah nak dekat nie elok ler bersih kan apa yang patut, yang mana berhabuk elok ler di lap kasi 'bersih' berkilau-kilau. Kalau ada sawang-sawang yang tersangkut sana sini baik ler divacumkan, sapu mana yang patut supaya bersih. Ahakssss!!! Arini CS kena rajin2kan jari runcing CS nie untuk menghilangkan sawang dan habuk dengan mengetuk papan kunci note book nie hehehehe. Harap2 lepas nie kerajinan CS akan sentiasa bertamu. Amin. So apa cite arini yea!! Last week ari jumaat before balik kampung for kenduri aqiqah Muhammad Danish Hanif, sebelah paginya CS attend majlis kecemerlangan PKSR 1 di Sk Convent Bukit Nanas (1). Finally after 6 years i will be waiting this time and akhirnya dapat gak tengok anak CS naik ke pentas keramat di CBN. Macam x caya jer harinya telah tiba, hahahah. Alhamdulillah bersyukur kepadaNYA. X kisah la lama pun tapi berbaloi gak!!!. Apa2 I proud whit my daugther hehehehe..... Hold on, there will be tomorrow. in time, you find the way hey!!....
Smiley from Anom Suraya with her friends....


Sebahagian parents yang memenuhi undangan pada pagi itu




Murid2 di SK Convent Bukit Nanas (1) turut meraikan hari gembira rakan2 mereka...


Bersedia untuk naik ke atas pentas....



Kumpulan Koir CBN 1 dengan lagu "Hero"....Sangat harmoni


hmmmm


There's hero


If you look inside you heart


You don't have to be afraid.


Of what your are



.......





So when you feel like hope is gone


Look inside you and be strong


And you finally see the truth
That a HeRo lies in you....





Agak-agak ar bila plak aku punya turn nak naik kat atas pentas erk...???? lebiuuuuu le kak Ngah from mama whit LOVE...


We're proud with you......
Jangan dilupakan pada apek yang menjaga sound sistem pagi tue yea tersangat la kominted dengan tugasnya hehehehe......



Anom Suraya menerima anugerah tempat pertama daripada Guru Besar SK CBN 1 Puan Nirmala....

Farhana BFF Anom tempat kedua......






Kali nie untuk kecemerlangan Bahasa Melayu (Pemahaman & Penulisan) & Kajian tempatan..



Hhhmmmm...x paham sepatah haram pun apa yang 'deme' dok borak...Kihkihkih....


Anom Suraya with her BFF.. Farhana and Syahira.



Anom and Alliya...


Semoga anak2 mama menjadi anak yang soleha, anak2 yang berjaya dalam kehidupan dunia dan akhirat. Amin....
 

HidUp KeNA sLamBer Copyright © 2010 Design by Ipietoon Blogger Template Graphic from Enakei