Thursday, February 24, 2011

Ku ghumbira!!!

Posted by Cik Sue at 2:24 PM 5 Komen Yang Terbaek
Assalammualaikum rakan² blogger yang manis. Wah! tajuk arie nie x henggat. Yeah!yeah!Ku ghumira di samping mu.. bukan arrrgg, abis tue ku ghumbira kerana ape?? Ape ke hel yang suke bebenor gamaknya nie. Cer cite..Cer cite.. ahakssss...Bukannya ape, hari nie aku ngan kengkawan ghumbira kerana hari gaji yabedabedoooo!!. Ek eleh ingat menang loteri tadi, isskk dosa arrgg. Apa lagi jom kita pi makan besau arie nie, ke mana kite, KFC owh!! No!No!No..!! Ayat sengal mak nyah. Ahaks! Ini hari selera lain macam sikit haaa. Atee cite menggalahkan gaji berpuluh ghibu. hahahah..Walaupun idak le banyak mana pun tapi sukenya nggalah menang oscar kat Hollywood. hahahah. Senangnya dalam hati kalau selalu begini....hahahah....

Kira BSB jangan tak kira kalau confuse mintak tolong ngan cheq..Cheq sedia menawarkan perkhidmatannya hahahah...Tapikan..tapikan, selepas beberapa jam dan selepas ditolak, di campur, divide, multiplication ntah berapa juta kali multipcation pas tue ditarik, dikurangkan, sume ayat² matematik telah digunakan untuk prosess suai dan padan, maka inilah hasilnya ...Tarrrraaaaaaaa....


^



^



^



^



^



^


Huahuahua...Camner nie nak beli susu Arissa pun x lepasssss..Adussss sikit lagi nak negatif balance...hahahah Cik Rien pinjam 20 sen..hahahah. Walaubagaimana pun aku tetap bersyukur dengan rezeki yang diberikan olehNYA dan masih lagi mempunyai pekerjaan jadi sedikit sebanyak dapat jugak membantu 'pak encik' (iyea ker??...Ceehh, btol arggg x tipu!!!). Apa² pun yang penting kita ghumbira btol x kengkawan!!!... One more thing don't forget bayaq hutang yea!! Kepada kengkawan semua selamat hari gaji!! hehehehe..Cukup lah celoteh untuk hari ini harap dapat berjumpa lagi dilain n3..Sayang uollz..

Celoteh oleh..♥♥♥..

Monday, February 21, 2011

201...

Posted by Cik Sue at 12:38 PM 6 Komen Yang Terbaek
pakcik google i pinjam gambar nie yea!!

Salam siaran kepada semua rakan² yang cantik manis. Wah!!! Lamanya siaran tergendala yea!!. Dalam sedar x sedar rupanya ini adalah N3 aku yang ke 201. N3 201 Eh!! iyea ker nie?? Wala² macam x caya la plak. Yang benerrrr buk!! Ya ampun! Selama hampir dua tahun menjadi blogger (walaupun bukan blogger tegar), aku sendiri tidak menjangkakan, yang aku telah menulis sebanyak 200 entry dan ini n3 ke 201 halamak, sewaktu membuat blog ini tujuan asalnya hanyalah sebagai sebuah diari diri sendiri tetapi sungguh ianya telah berubah wajah dan yang paling manis, aku dapat berkenalan dengan ramai rakan² blogger yang lain. Mengumpul rakan² alam maya , berbicara tanpa wajah, ziarah menziarahi menjadi amalan. Bertukar ceritera menjadikan dunia blog aku tidak pernah sepi. Pelbagai rencah yang terdapat di dalamnya ada yang manis, masam tidak kurang jugak payau dan yang pahit. Membuatkan aku tersenyum setiap kali membacanya.
Walaupun tiada n3 baru , namum begitu tetap juga ada kunjungan dari rakan² blogger untuk memberi sokongan. Terima kasih kepada semua yang sentiasa berkunjung ke sini. Tidak dilupakan juga "silent reader, thank your so much" kerana terus membaca diari aku ini. Selalu jugak aku terpikir, apa yang aku nak update untuk hari ini, esok pula atau minggu nie. ketandusan idea, kekangan masa serta hambatan tugas membuatkan segalanya tergendala dan akhirnya bersawang, sekali tengok serupa macam rumah spider man, uhuhuhu.. So untuk permulaan pada hari ini aku nak vacuum segala sawang² yang ada.Huahuahua...Ada sesaper yang rajin nak tolong meh ler sini Acik Rien x kan ko nak tengok jer...heheheh. Moga kita akan berjumpa lagi pada N3 akan datang sayang uolls sume...♥♥♥...


Celoteh ♥♥♥...
 

HidUp KeNA sLamBer Copyright © 2010 Design by Ipietoon Blogger Template Graphic from Enakei