Thursday, December 29, 2011

Back to School

Posted by Cik Sue at 2:02 PM 4 Komen Yang Terbaek
Assalammualaikum bertemu kembali berbicara tanpa suara disini. Pekhabar rakan2 blogger semua. Aduhai awokk x tahu la nape sekarang nie penyakit M awokk x ilang2 lagi, dah puas dah awokk cuba pelbagai cara, tradisional, moden, akupuntur, ntah apa2 lagi tapi keputusannya tetap sama uhuhuhuh. Ari nie awokk rajin2kan jugak jejari montok awokk nie untuk menulis sesuatu. Nak2 plak pagi tadi awokk sempat menghantar anak dara awokk ke hari orientasi untuk ke tingkatan satu so ade le modal awokk nak melabun di sini. Hehehehe. Jom ikut awokk ronda2 sekolah anak awokk.....Vaaaaaaaaaazzzzzzzzzz
Awokk plak yang lebih keterujaannya...Almaklum la masa awokk naik form One dolu x ada kain rentang yg mengalu2kan kedatang kami pandai sendiri jer laaaa. Bertuah betul budak2 sekarang nie yea!!!!



Anak dara awokk dah naik taraf daaaahhhhh...........




Sekitar kawasan sekolah.....


Haiiyaaaa kena beli lagi a few things and baju koko....Duit sesaje sib baik kerajaan sponsor 100 hengget dapat gak mengurangkan bebanan awokk.


Bakal pelajar tkt satu sesi 2012 yang baru habis meduduki peperiksaan menentukan kelas. Tahun ni ada 8 kelas. Mak aiiik nak kena exam bagai la plak, awokk dulu sekolah kampung x ade plak kena exam2 ikut keputusan penilaian rendah jer...Terpaksa le awokk 'melanggut' lagi kat kantin.


Bila anak2 kuar dari dewan mak bapak yang 'over excited' termasuk le awokk heheheheh......


Anak dara awokk yang bakal memasuki fasa baru minggu depan. Alahai sedar x sedar dah beso dah budak nie. Makin tua la awokk uhuhuhu.....
Alahaaaaaiiiiiiiiii anak omak......






Wednesday, December 14, 2011

SukA HATi ko JeeRR...

Posted by Cik Sue at 10:10 AM 7 Komen Yang Terbaek
Yea awokk tahu...yea awokkk paham...Yea yang benar...Yea...Yea Vlog awokk nie dah bersawang, sekali tengok dah mcm umah lelabah black widows hehehehe. Ikut hati mcm2 awokk nak khabor dari Perlis sampai ke Singapore hehehehehe tapi itu ler x terdaya plak. Assalammualaikum teman2 blogger yang sesangat dirindui, apakhabor??? Wah!! lately nie awokk nampak muke teman2 blogger sume senyum sokmo. Confrim la tue BONUS dah masyukkkk! Ahaksss!! Awokk????? Soklan tue cam x best jer awokk nak jawab argg? Sedih uhuhuh!!! Klau nak diikutkan listing panjang berjela sikit lagi bole buat baju kurung sekolah Triple A hahhahaa!!! Awokk tumpang sama ghumbira dengor kengkawan dapat bonus. Iyealah rejeki masing2kan. Alhamdulillah. Sekarang nie pulak banyak sale! Sana sini sale..Awokk yang nengok nie telan ayor liur jer laaaaa uhuhuhuhu!!!.

Yang benornye arini awokk ingat nak pi menjengah umah teman2 almaklumlah!!! Tetiba baru awokk teringat yang anak awokk suruh surveykan handphone. Lagipun awokk dah janji nak belikan dia handphone kalau result UPSR dia baguih. Alhamdulillah walaupun x der la sebagus yang diharapkan tapi bole ler dibanggakan jugak. Masa dia ambik result aritu awokk ada di PD berkursus, bila dpt tahu resultnya tue geram jugak la tapi bila dipkkan balik takat itu jer yang dia mampu nak buat cam mana yea dak apa2 pun Alhamdulillah. Awokk pun betanya la pada mereka2 yang pandai pasal HP nie, awok nie nak kata pandai benor idak ler tapi nak kata banggang sesangat pun idak gak hehehehe!! Kalau bertanya x sesat jalan, x gitu kengkawan. Actually kan awokk jarang beli HP sendiri, selalu tue awokk dapat present heheheh!! Tapi kali nie orang tue cam x nak bagi jer :( maka terpaksa la awokk berkira2 sendiri aduhai sedihnyaaaaa!!! Awokk nie dari dulu mmg pengguna setia NOKIA, sebab awokk rase NOKIA nie friendly User, fungsinya mudah tapi yang x bestnyer ade ker kawan awokk khabor yang NOKIA nie sesuweeeei untuk orang2 tua jeeeer...Bole??? Uhuhuhuhu alahaiii!!! Kecik ati mak nyah!!






Ini pilihan awokk untuk si kakak Samsung Galaxy Y tapi x tahu ler dia suka ker idak. Bebudak sekarang nie dorang dah punya taste tersendiri bukan mcm awokk dulu apa yang parent bagi redha jer, nak membantah takut. Awokk harap dia suka ler....


Yang nie HP awokk sekarang...Kalau nak ikutkan ati awokk memang ler sayang nak tukor pada yang baru...tapi awokk nak juga merasa teknologi lain, nie asyik2 NOKIA jer sesekali kita tuko selera, x salah kan..kan..kan. Agak2 kengkawan la apa yang sesuweeei untuk awokk yang idak ler tua benor nie...hehehehe...Tapi jadik ker, bonus pun x hadoooooo jangan nak berangan nokk...Erk!!! awokk berangan ker tadi tue???? Alahai maap yea kengkawan terlebih sudaaaah!!!!! heheheh peace no war...Love Uollz...Agak2 argg kan bole ker angan2 awokk tue jadi kenyataan!!!



 

HidUp KeNA sLamBer Copyright © 2010 Design by Ipietoon Blogger Template Graphic from Enakei