Monday, August 13, 2012

♥♥♥ Salam Aidil Fitri 1433H♥♥♥

Posted by Cik Sue at 11:08 AM 12 Komen Yang Terbaek
Dengan Ingatan Tulus Ikhlas Maaf Zahir Batin
Daripada:-
Cik Sue seisi keluarga

Assalamualaikum & Selamat menjalani ibadah puasa 1433H. Lama betul aku x update blog, penuh sawang rumah aku nie. So ari nie aku datang kemas umah hehehehe. Iyea lah orang lain sibuk berkemas lemari cantik penuh corelle, aku plak bukan nak kemas lemari isi corelle tapi just nak kemas umah sambil gantung kad raya hehehe. Di kesempantan ini dengan rasa rendah hati Cik Sue ingin memohon kemaafan kepada semua pembaca dan sesiapa sahaja yang lalu mahu pun singgah di blog Hidup kena Slamber seandainya sepanjang aku berceloteh, ada yang terasa hati, terkena batang idung, terkata oleh aku dan segala macam yang aku dah "TER" kat korang le...Aku menyusun sepuluh jari memohon maaf. Kepada raka-rakan alam maya yang sentiasa memberi aku inspiration untuk terus berceloteh di sini terima kasih tidak terhingga dan Selamat hari raya. Istimewa buat Cik Rin dari White House Cottege, Fad's- Be Simple Beb, Atieku sayang - Chenta terakhirku, Kak Yan- Yan's family, Friens, Travel and food Journal, Layanz blues - Tuan Izmee dan rakan-rakan alam maya semua. Tak lupa juga untuk silent readers Cheq a.k.a Puan Fusyarina, Zairizah, Kak Zura, Jiran setaman Puan Maziaty Zakaria, Abang Besau dan semua rakan-rakan love uollzzzzzzzz...
Semoga ramadhan dan aidil fitri kali ini lebih keberkatan kepada anda semua. Jika balik kanpung berhati-hati di jalan raya, pandu cermat sampai dengan selamat.  Love Uolllzzzz...♥♥♥....

( \ _ / )
(= ' _' =)
( " ) _ ( " )
     ♥♥♥
 

HidUp KeNA sLamBer Copyright © 2010 Design by Ipietoon Blogger Template Graphic from Enakei