Thursday, February 23, 2012

Akhirnya...

Posted by Cik Sue at 1:34 PM 6 Komen Yang Terbaek



Horreyyyyy hooooreeeyyy hoooreeeyyyy.....Yes yes yes!!!! (sambil guling2 ala bollywood tepi gunung). Akhirnya setelah berbulan2 berhempas pulas memerah otak yang sememangnya berada pada tahap beku yang maX, finally berjaya jugak mendapatkan kata laluan yang benar....Ya ampun rindu bangat sama kalian semua!!! Sebelum tuwww, pekhabor rakan2 alam maya yang amat sangat2 dirindui. Tersangat le jelesnye bila baca n3 kawan2, terpaksa le awokk menjadi 'silent reader' sekejap. Tapi berkat kesabaran dan kesungguhan yang jitu akhirnya awokk telah berjaya memecahkan kebuntuan ini. Aduhai rindu btol nak merepek meraban kat sini. Harap lepas nie awokk x lupa lagi ler kata laluan, klau lagi sekali awokk lupa maknanya tutup terus ler Vlog nie uuwwaaaaaaaa. X sabo betul nak 'update' N3. Hahahah!!!! Rilex CS..rilex...rilex!!!! Don't b gelabah. Kayuh palan2 hahahah. Ntah le awokk pun x paham mcm mana awokk bole plak terlupa kata laluan Vlog awokk hahahaha nampak benor udah tua yea!!! Uiissskkk tua tu idak le lagi tapi sikit umuq ada tambah aaarrrg!!! Heheheh. For begining x moh cite pepanjang, I'm so excite. And for today I just nak bagitahu jer yang awokk nie masih ada lagi heheheheheh. Arini kita borak2 kosong dulu yea...Iyea lah umah lum abis kemas berhabuk benor, nanti datang lagi yea masa tue bole ler awokk idangkan makanan siap ngan ayor oren sensukit lagi ahaks pada yang sudi singgah terima kasih daun keladi, jangan le serik untuk singgah ke sini lagi yea. Moga2 kita berjumpa lagi....
 

HidUp KeNA sLamBer Copyright © 2010 Design by Ipietoon Blogger Template Graphic from Enakei