Thursday, December 29, 2011

Back to School

Posted by Cik Sue at 2:02 PM
Assalammualaikum bertemu kembali berbicara tanpa suara disini. Pekhabar rakan2 blogger semua. Aduhai awokk x tahu la nape sekarang nie penyakit M awokk x ilang2 lagi, dah puas dah awokk cuba pelbagai cara, tradisional, moden, akupuntur, ntah apa2 lagi tapi keputusannya tetap sama uhuhuhuh. Ari nie awokk rajin2kan jugak jejari montok awokk nie untuk menulis sesuatu. Nak2 plak pagi tadi awokk sempat menghantar anak dara awokk ke hari orientasi untuk ke tingkatan satu so ade le modal awokk nak melabun di sini. Hehehehe. Jom ikut awokk ronda2 sekolah anak awokk.....Vaaaaaaaaaazzzzzzzzzz
Awokk plak yang lebih keterujaannya...Almaklum la masa awokk naik form One dolu x ada kain rentang yg mengalu2kan kedatang kami pandai sendiri jer laaaa. Bertuah betul budak2 sekarang nie yea!!!!



Anak dara awokk dah naik taraf daaaahhhhh...........




Sekitar kawasan sekolah.....


Haiiyaaaa kena beli lagi a few things and baju koko....Duit sesaje sib baik kerajaan sponsor 100 hengget dapat gak mengurangkan bebanan awokk.


Bakal pelajar tkt satu sesi 2012 yang baru habis meduduki peperiksaan menentukan kelas. Tahun ni ada 8 kelas. Mak aiiik nak kena exam bagai la plak, awokk dulu sekolah kampung x ade plak kena exam2 ikut keputusan penilaian rendah jer...Terpaksa le awokk 'melanggut' lagi kat kantin.


Bila anak2 kuar dari dewan mak bapak yang 'over excited' termasuk le awokk heheheheh......


Anak dara awokk yang bakal memasuki fasa baru minggu depan. Alahai sedar x sedar dah beso dah budak nie. Makin tua la awokk uhuhuhu.....
Alahaaaaaiiiiiiiiii anak omak......






4 Komen Yang Terbaek:

atIEsAyAnGkAmU on December 29, 2011 at 3:17 PM said...

back to skool....yeahhhh!!!!


terkenang zaman2 nk masuk sekolah menengah...

Rinna on December 30, 2011 at 10:34 AM said...

Bestnyaa anto anak ke sekolah kan.. yg teruja mak bapak ler jugak..hehehe.. Skrg nie semuanyaa kena duit kan.. byk belanja tuh..

MulutPayau on January 10, 2012 at 7:56 PM said...

seronok jugak hntar anak ke sekolah...boleh mngimbau kenangan zaman sekolah dulu...

CPP on February 23, 2012 at 10:33 AM said...

cik sue...ingat ai tak? me cik puan pepel (aina)..seonoknyer tgk bdk sekoalh skrg..tak sama mcam kite sekolah dulu kan...

 

HidUp KeNA sLamBer Copyright © 2010 Design by Ipietoon Blogger Template Graphic from Enakei