Monday, August 13, 2012

♥♥♥ Salam Aidil Fitri 1433H♥♥♥

Posted by Cik Sue at 11:08 AM
Dengan Ingatan Tulus Ikhlas Maaf Zahir Batin
Daripada:-
Cik Sue seisi keluarga

Assalamualaikum & Selamat menjalani ibadah puasa 1433H. Lama betul aku x update blog, penuh sawang rumah aku nie. So ari nie aku datang kemas umah hehehehe. Iyea lah orang lain sibuk berkemas lemari cantik penuh corelle, aku plak bukan nak kemas lemari isi corelle tapi just nak kemas umah sambil gantung kad raya hehehe. Di kesempantan ini dengan rasa rendah hati Cik Sue ingin memohon kemaafan kepada semua pembaca dan sesiapa sahaja yang lalu mahu pun singgah di blog Hidup kena Slamber seandainya sepanjang aku berceloteh, ada yang terasa hati, terkena batang idung, terkata oleh aku dan segala macam yang aku dah "TER" kat korang le...Aku menyusun sepuluh jari memohon maaf. Kepada raka-rakan alam maya yang sentiasa memberi aku inspiration untuk terus berceloteh di sini terima kasih tidak terhingga dan Selamat hari raya. Istimewa buat Cik Rin dari White House Cottege, Fad's- Be Simple Beb, Atieku sayang - Chenta terakhirku, Kak Yan- Yan's family, Friens, Travel and food Journal, Layanz blues - Tuan Izmee dan rakan-rakan alam maya semua. Tak lupa juga untuk silent readers Cheq a.k.a Puan Fusyarina, Zairizah, Kak Zura, Jiran setaman Puan Maziaty Zakaria, Abang Besau dan semua rakan-rakan love uollzzzzzzzz...
Semoga ramadhan dan aidil fitri kali ini lebih keberkatan kepada anda semua. Jika balik kanpung berhati-hati di jalan raya, pandu cermat sampai dengan selamat.  Love Uolllzzzz...♥♥♥....

( \ _ / )
(= ' _' =)
( " ) _ ( " )
     ♥♥♥

12 Komen Yang Terbaek:

Ummu Muhammad on August 13, 2012 at 11:16 AM said...

CS warna tema kite samelah ehe..tinggal carikan adik Muhammad baju warne gini heheh

p\selamat hari rey maaf azahir batin ye cs! ;)

EL MARIACHI on August 13, 2012 at 1:26 PM said...

salam aidilfitri juga buat mu cik Sue...

Be Simple Beb(BSB) - threeQ on August 13, 2012 at 9:49 PM said...

iyo lah 2...aku pong sama gak.

Cik Sue on August 14, 2012 at 7:57 AM said...

Ummu...
Hehehe mesti Muhammad encemkan pakai werne ijooo...Selamat Hari raya untuk Ummu dan keluarga

Cik Sue on August 14, 2012 at 7:57 AM said...

Tuan Izmee...
Selamat Hari raya...beraya di mana tahun ini?

Cik Sue on August 14, 2012 at 7:57 AM said...

BSB...
Selamat hari raya cekelat aku jangan lupa erk...

atIEsAyAnGkAmU on August 14, 2012 at 10:47 AM said...

akkkakkk!!!


selamat hari raya!!!

baju tema kaler ape taun neh...
hik3...

mohon ampun maaf jika ade tersalah bicara di dalm blog yea...

Cik Sue on August 15, 2012 at 7:59 AM said...

Atie
Selamat hari raya...sama-sama le kita yea...
Tema tahun nie tunggu nanti akak update hahahaha....

Rinna on August 15, 2012 at 3:31 PM said...

Salam Lebaran utk Cik Sue sekeluarga.. :)

Cik Sue on August 17, 2012 at 11:41 AM said...

Rinna...
Selamat hari raya jugak untuk Rinna dan keluarga....

aZuMaya on August 17, 2012 at 6:39 PM said...

bila raya minta maaf ..tak semestinyer hari raya , hari tak raya pun kita boleh bermaaf2fan,... jagn lupa duit raya aku yea..ehem ehem

nur on November 8, 2012 at 4:12 PM said...

hi..blog walking here..singgah ler blog sy gak kat http://precioushandsatelier.blogspot.com/ tgk bunga2 cantik mekar dlm cara berbeza ssuai utk deko umah anda...

 

HidUp KeNA sLamBer Copyright © 2010 Design by Ipietoon Blogger Template Graphic from Enakei