Tuesday, December 8, 2009

Untuk Kawan-kawan

Posted by Cik Sue at 12:05 PM
Jumaat lepas sempat ler our group Friendstarz meraikan hari jadi princess (07/08), aku (20/09 peerrrhhh hari raya beb...akan ku kenang sampai akhir hayat) dan Eja coming soon (24/12 yg nie d' kira gedeban :-)...) Setelah beberapa kali di tunda akhirnyer berjaya jugak kami merealisasikan impian kami. Dan buat pertama kalinya kami meraikan majlis harijadi kami di luar kawasan Sec 14...heheheheheh...Kali ini kami decide utk terus buat 3 org sekali kerana atas sebab2 yg tidak dpt di elakkan. Maap kepada kawan2 yg terpaksa menunggu lama kali ini.

Tahun nie aku and my partner - Eja memang langsung x ader buat prepareration. Tidak seperti tahun2 lepas kami begitu teruja, excite dan pelbagai perasaan yg mendatang ketika nak buat besday, tapi malangnya tahun nie langsung x ader persediaan dari segala segi. X tahu la kenapa tahun nie malas sgt mcm x ader mood langsung. Nasib baik tahun nie kami joint ngan princess sekali. So segalanya princess yg uruskan, princess juga dah siap buat tempahan di Gazebo Shah Village kalau x sah2 kelam kabut kami berdua d' buatnyer pas2 masa nie ler dema2 tue nak mengenakan kami ....hisssshhh...hissshhh...klau x mau setahun aku tahan telinga ngan depa sume nie...Dorang nie mmg tunggu masa jer nak boom aku. Pantang jer aku silap mula la mcm2 alat senjata yg kuar...ada yg nak menikam, ada yang nak menembak x kurang jugak yg nak antor boom atom kat aku nie...ahaaaakkkksss tapi aku tetap rilex beb!!!! Alah biasa la tue kan. Dan inilah perjumpaan kami yg terakhir untuk majlis hari jadi setelah bertahun2 kami melakukannya bersama. Kenapa?????? Jangan di tanya kenapa...kerana aku sendiri tidak ada jawapannya. Yang pasti ini kehendak semua ahli2. Dan aku namakan hari itu adalah "OUR GRADUATION DAY". Mungkin mereka dah bosan dan ingin membuat pembaharuan. Kita tunggu jer la perkembangan yg selanjutnya.

Rasa sedih sangat nak bubarkan majlis nie. Tapi apakan daya. Selama nie bila ader majlis hari jadi kengkawan dah bagitahu tema dorang...waaahhh masing2 pun teruja ler nak beli baju baru menambah koleksi baju yg dah sedia ada....ahhaaaakkkks..W/pun ada segelintir umat kat opis yg x senang dgn cara kami menjeling2 menyampah..Apa kes!...Yang bestnyer bos2 pun tegur....Tue maknanye depa sume memang bz body...hehehhehehe..Tapi kami sume tetap rilex tayang muka poyo jer apa dorang nak kata tue dorang punya pasal x melatah pun ....Ada aku Kesahhh!!! Janji kami Happy...Masa nie lah kami nak berlagak bagus hehehehe. Kini sume tue tinggal kenangan jer. KENANGAN TERINDAH mcm lagu Samson tue.

Terlau banyak yang ingin aku perkatakan di sini tapi sayangnyer tidak terluah oleh perasaan. Jejari yg tadi rakus ingin melakarkan sesuatu jadi terhenti. Otak yg tadi penuh dengan warna warni tiba2 menjadi blank...Apa sudah jadi nie...emo la plak aduuuuuhhhh!!!.....Tiada apa yang dapat aku coretkan disini melainkan ucapan terima kasih kepada kawan2 kerna melahirkan hari2 yang meriah untuk kita jadikan kenangan yang sangat manis ....Thank You for being my friendz...luv u allz muuuaaaahhhh's adioooooosssssssss

0 Komen Yang Terbaek:

 

HidUp KeNA sLamBer Copyright © 2010 Design by Ipietoon Blogger Template Graphic from Enakei