Thursday, December 3, 2009

Minggu yg BOSaN

Posted by Cik Sue at 11:41 AM



Ntah kenapa la skrg nie sindrom M semakin menjadi2 dlm diri aku buat keje sume serba x kena je. Mungkin sebab anak2 aku x ada kat K.L nie kot. Depa bukan main seronok lagi tinggal d' Kg sampai aku nak ambik dorang hujung minggu nie pun dorang siap sound kat aku x nak amboi..amboi...amboi...seronok bebenor gamaknyer ia..Aku bukan aper cian kat c adik yg tinggal sensorang kat umah. Aku ngan hubby pun dah jadi mcm org bodo jer pasalnyer x bole nak gaduh ngan c laser Kak Ngah.. Selalunyer dialah yg paling suka buat darah aku & hubby naik sampai 101 darjah celcius..Bila x ader dorang rasa sunyinyer duniaaaa nie boring giler tue. Skrng aper yg kami buat sume ingat kat depa 2..pegang remote Astro pun ingat kat depa ialah selalunyer Kak ngah yg control Astro...nampak ghayernyer kali nie jer la aku antor dema blk Kg lepas nie no!no!no!ahaaakkkss....Semalam anak2 aku call bagitahu gi swimming kat pantai.. confirm la blk Kl sok kulit dema dah mcm anak hindu ler tue....x sabor nak ambik dema kat kampung tapi sayangnyer dema blom nak blk Kl lagi...alahai saper nak jawab nie..uhuhuhuhuhuhuhu....

3 Komen Yang Terbaek:

Bijan Abijan on December 3, 2009 at 2:16 PM said...

Apo la... ha... tu la ada anak gi hantar kat kampung.

missjebat on December 3, 2009 at 3:52 PM said...

biar la menantu aku tu gombira duk kat kuala tu. bagi can lah dia orang duduk kampong. ekau nie heboh sangat nak amik dia orang tu kenapa. tulah kalau tidak bergaduh ngan menantu aku tuuuu. haaa padan muko kau la nie dah gindu pulak kat anak. he he heeee

EL MARIACHI on December 3, 2009 at 8:55 PM said...

ber 'honeymoon' lah lagi nampaknyer ciksue...

 

HidUp KeNA sLamBer Copyright © 2010 Design by Ipietoon Blogger Template Graphic from Enakei