Tuesday, May 4, 2010

Cermin OH cermin..

Posted by Cik Sue at 9:32 AM
Salam kengkawan N3 kali nie aku nak cite pasal cermin tapi seblom tue aku nak cite ckit pasal aku ngan Acik Rien, (my best friend) gi kedai English deko di Tmn Melawati. Actually Acik Rien nie memang peminat English Style and umah dia pun dia Deko English Style (bule ler umahnye x ade bdk kecik..budak beso' jer) ahaksss..Gara² Acik Rien, aku pun dah nak transfom umah aku ke arah English Style heheheh..Alahai Acik Rien oooii...So petang tue sempat ler kami rembat 2-3 jenis barang. Insyahallah dalam N3 akan dtg aku upload plak apa barangnye yea. Gara² Acik Rien jugak le aku terbeli cermin Ikea yg mcm tsunami lagaknye...Nak memasangnye aduhaiiii hampehhhh tol...Bukan senang makan masa berjam² tapi hasilnye mari kita tengokkkk yea..zaaaazzzz....
huuuissskkkk...terujanyer aku tapi kena lupakan utk sementara waktu sehingga charlie's Angels aku besou dulu..:-)

Yeaaahhhh!!!! Acik Rien dah jadi ahli..leh beli dapat diskaun 10% nyerrrr....uhuhuhuhuh
Tulih bebetol Cik Rien kang x sampai brochure kat umah sape yg rugi...ahaksss Cik Rien jam dinding kat tepi tue minggu depan kita dtg rembat sorang 1 kay..uhuhuhu
Aksi Hubby ngan Acik Rien mengukur cermin..haaaa ukuq betol² tau..Jangan senget cam korang yea...Anom tengok btol² kay Acik Rien nak pasang nie... Udah mcm gaya c Mas Idayu dlm mentor plak Acik Rien nie...Korang tau aper hasilnye bila deme ber 2 nie pasang cermin ikea tue...tengok nie santeeeeekkkk bangat sampai malam aku x bule tido dok memikir...


^


^


^


^


^


Taaaaaraaaaaa......uwawaaaauwaaaauwaaa....dah mcm kena peluru..trrrtrrtrtrttttt....hasil seni yang cukup mahal gegenye wakakaka..Akhirnyer aku terpaksa ambik decision upah orang pasang, klau aku biorkan deme 2 orang yang pasang mau hancusss dinding umah aku...uhuhuhuhuh...Alahai idea sape ler nie kan???
Adiosss..♥♥♥ Sayang uols tau...:-)

0 Komen Yang Terbaek:

 

HidUp KeNA sLamBer Copyright © 2010 Design by Ipietoon Blogger Template Graphic from Enakei