Thursday, May 6, 2010

~JoM makAn~

Posted by Cik Sue at 12:02 PM
Semalam x ada angin x der ribut tetiba jer hubby aku ajak makan kat luar heheheh alhamdulillah balik umah x payah masak..suka bebenor ler gamaknya aku nie..Anak² apatah lagi ler.. Tapi klau nak gi makan kami 1 family mesti ikut Kak Ngah punya menu laaa..aduhaiii..Klau x fast food, kedai tomyam..Jadi disebabkan petang semalam dorang lom makan nasik lagi so sib baik dia nak makan tomyam klau x komfem dia nak gi fast food punye...alahai anak omak sorang nie...so jom kita layanzzz....

Disebabkan c Kecil aku selsema oleh itu deme kena order ayor panas...Teh limau panas!
Tumpang lalu ye....Peaceeee...c Kecil bersama Kak Long

Aku pun nak gak..."mama cepat ambik gambor k.ngah nie penat posing tau!!"..ekelehhhh

"Adik plak mama!"...senyummmmm...ahaksssss

Ikan 3 rasa...kegemaran anak²...yummmyyy..

My princess Kak ngah & Kak Long

Tomyam campur...surrrpppp..auwww

Taaaraaaa...bersih!! Sape nak tulang tue!!! heheheh..

Ini ler ropunyer meja makan kami...sume settle..bersih..hehehehehe
Rupa²nya hubby aku belanja sempena hari ibu ahad nie (09/05/2010)..Cissshhh!! x patut btol la dia nie tau! Dia terpaksa celebrate awal pasal hari minggu nie dia ada hal plak. Eemmm...Klau aku tahu aku ajak gi kedai yang best²...Ooooo main tipu yeaaa lepas makan baru bagitau, x per..x per..Nanti kita repeat balik yea YOU♥!!!...hehehehe..Anyway thank's belanja kami makan walaupun cuma di kedai tomyam Aweeenyeeee...uhuhuhuhuh...janji anak² suka no hal punyaaa...Adiosss♥♥♥...

0 Komen Yang Terbaek:

 

HidUp KeNA sLamBer Copyright © 2010 Design by Ipietoon Blogger Template Graphic from Enakei