Monday, February 21, 2011

201...

Posted by Cik Sue at 12:38 PM
pakcik google i pinjam gambar nie yea!!

Salam siaran kepada semua rakan² yang cantik manis. Wah!!! Lamanya siaran tergendala yea!!. Dalam sedar x sedar rupanya ini adalah N3 aku yang ke 201. N3 201 Eh!! iyea ker nie?? Wala² macam x caya la plak. Yang benerrrr buk!! Ya ampun! Selama hampir dua tahun menjadi blogger (walaupun bukan blogger tegar), aku sendiri tidak menjangkakan, yang aku telah menulis sebanyak 200 entry dan ini n3 ke 201 halamak, sewaktu membuat blog ini tujuan asalnya hanyalah sebagai sebuah diari diri sendiri tetapi sungguh ianya telah berubah wajah dan yang paling manis, aku dapat berkenalan dengan ramai rakan² blogger yang lain. Mengumpul rakan² alam maya , berbicara tanpa wajah, ziarah menziarahi menjadi amalan. Bertukar ceritera menjadikan dunia blog aku tidak pernah sepi. Pelbagai rencah yang terdapat di dalamnya ada yang manis, masam tidak kurang jugak payau dan yang pahit. Membuatkan aku tersenyum setiap kali membacanya.
Walaupun tiada n3 baru , namum begitu tetap juga ada kunjungan dari rakan² blogger untuk memberi sokongan. Terima kasih kepada semua yang sentiasa berkunjung ke sini. Tidak dilupakan juga "silent reader, thank your so much" kerana terus membaca diari aku ini. Selalu jugak aku terpikir, apa yang aku nak update untuk hari ini, esok pula atau minggu nie. ketandusan idea, kekangan masa serta hambatan tugas membuatkan segalanya tergendala dan akhirnya bersawang, sekali tengok serupa macam rumah spider man, uhuhuhu.. So untuk permulaan pada hari ini aku nak vacuum segala sawang² yang ada.Huahuahua...Ada sesaper yang rajin nak tolong meh ler sini Acik Rien x kan ko nak tengok jer...heheheh. Moga kita akan berjumpa lagi pada N3 akan datang sayang uolls sume...♥♥♥...


Celoteh ♥♥♥...

6 Komen Yang Terbaek:

apek poyo on February 21, 2011 at 3:49 PM said...

semoga rajin buat n3 selalu...
anggap la semua ni hiburan dan untuk tenangkan fikiran...spider tu nanti sy tlg lastik..ekekekek

Be Simple Beb(BSB) - threeQ on February 21, 2011 at 3:52 PM said...

Apa lagi jom ler kita sesama melayari blog2, skg nie kan tengah senang lenang apa lagi masukkan ler N3 baru.Novel ko tue bila nak siap.

Cik Sue on February 21, 2011 at 3:57 PM said...

En apek poyo..
terima kasih kerana nak tolong lastik kan spider tue erk..hehehe

BSB...
Kita ada masa kurang dr 48 jam jer nak senang lenang pas nie kita main piano ler jawapannya hehehe..novel under progesss...ko tunggu pasti ko ler org pertama yg aku bagi bace utk komen..hehehe doakan yg terbaek utk aku yea..amin

EL MARIACHI on February 21, 2011 at 6:25 PM said...

aku ingat apa lah gambar pistol tadi...weldone Sue...teruskan perjuangan...aku pon dah macam macam alami sejak jadi bloggers ni...yang penting jangan mengalah...truskan perjuangan...

marinahunny on February 21, 2011 at 9:43 PM said...

assalamuaalaikum cik sue,

tima kaceh sudi singgah blog saya. hehehe.

salam kenal ye ;)

ainnoraini on February 22, 2011 at 11:57 AM said...

saye pun baru jugak...
saje suke2 untuk meramaikan teman dialam maya ni...

 

HidUp KeNA sLamBer Copyright © 2010 Design by Ipietoon Blogger Template Graphic from Enakei