Thursday, September 8, 2011

1st open houz....

Posted by Cik Sue at 9:18 AM
Assalam dan salam 10 syawal 1432h. Alahai diam x diam dah 10 arie kita meraikan syawal. Alhamdulillah masih biberi kesempatan untuk meraikan arie kemenangan ini. Wahhh! mesti hujung minggu nie ramai antara kita sibuk memenuhi undangan rumah terbuka tidak pun ada yang membuat rumah terbuka. Tak jemput CS ker??? (heheheh ayat x malu nie). Minggu pertama bekerja CS dan rakan2 opis telah mendapat jemputan rumah terbuka dari rakan opis CS. Baguih nooo naik2 jer korje dah ada orang jemput rumah terbuka, puasa sunat enam pun x abih lagi jemputan dah berderet2 nie, Jangan la baju raya CS x muat udah leeerr....Akceli semalam kami dapat jemputan rumah terbuka dari officemate CS yang umahnya cuma jarak x sampai 10 km dari opis nie. Maka lunch hour kami pun buat rombongan cik Kiah ke rumah Cik Nurjannah Abd Rahim untuk makan laksa. Mak dia memang berniaga laksa di Medan Selera Jln 223 P.Jaya, memang marvelles laaaaa. Hokey jom kita pi serbu umah cik Jannah nie....zaaaaazzzzz.


Aksi suai kenal dengan Mak tuan rumah...Tue dia anak mami dah mai dah.......
Heheheh....Jom kita pose dulu before makan..Amboi Mek merahnya Mak Nyahhhhh....

Model laksa heheheheh..


Semerah cinta Stilleto...


Aminnnnnnnnnnnn......


Tuan rumah baca doa...apa kes nie????...


Juadah untuk kami...Sedaaaapppp bangat deh!!!!.




"Rasa nak makan laska dulu tapi nasi pun lauk cam best plak, Aduhai mana satu yea!!!"

Makan jangan malu2....


"Terima kasih balik dulu yea makcik....."


Terima Kasih kepada si cantik manis ini kerana sudi menjemput kami makan tengahari. Terima kasih daun keladi sudi2 ler jemput lagi...heheheheh.






4 Komen Yang Terbaek:

atIEsAyAnGkAmU on September 9, 2011 at 9:23 AM said...

assalam akak..

sonoknyerr g open house..
mcm2 adooor...

akak tk buat open the house ke taun neh?

Yan on September 11, 2011 at 12:25 PM said...

dah tgk weighing scale ke..hee...

ada 3 minggu to go ni..

FizaMustafa on September 12, 2011 at 11:43 AM said...

haihh cik sue pantang dijempot!!!

MulutPayau on September 20, 2011 at 1:17 PM said...

seronoknya mkn2 kat open house....

 

HidUp KeNA sLamBer Copyright © 2010 Design by Ipietoon Blogger Template Graphic from Enakei