Thursday, July 5, 2012

Jenjalan

Posted by Cik Sue at 11:55 AM
Selamat tenghari kepada semua readers yang singgah sini, bulan baru, minggu baru, hari baru tahun tetap sama hahahaha. So today nak  story, actually ini kisah 2 weeks a go but x sempat nak update uhuhuhuh. Pepaham je la kan bila ambik cuti lama maka kerja pun bertimbun² sama mcm kain yang baru lepas cuci kat umah aku, aik ada kaiatan ker? ntah rasanya x ada pon hahahaha!! ^_____^.   Hujung June 2012 aritu aku sempat le membawa rombongan Cik Kiah ke Pulau Lagenda. Last year aku pi sorang jer pasal masa tue nawaitu aku x  nak pi jenjalan, nawaitunye cuma pi teman cik Rin beli corelle dan segala mcm pinggan x kira apa, janji copnye corelle yeaaa!!! Disebabkan aku rasa TERamatlah bersalahnya kerana meninggalkan keluarga tercinta maka tahun nie aku telah menempah tiket tambang murah, nak bawak deme jenjalan sambil shoppin cekelat kat Pekan Kuah.  Jom la kita layan Cik Sue and the family pi holiday ala² Mr. Bean Holiday hahahaha!!!!...Zaaaaazzzzzzzzzz.....
 Muka teruja nak naik aeroplane...Bila nak sampai nie mama??? Esokkk...hahahah
 Hohohohoh...lama benor  nak sampai LCCT sampai tertido daaaa!!!!
 Pak Encik Q for chek in...Pesal lama sangat time pak encik check in nie rupanya kami terlupa nak bawa Alliya punya surat beranak, halamak mcm mana nie...??
 Muka sedih takut x dapat pi....Sabo kak Ngah sabo..Jap lagi mama call abang besau ambik kak ngah bawak balik yeaaa hahahahah.!!!! Hanginnnnnnnn.
 Yang nie plak muka terlebih terujaaaaaa....Ek eleh!!!!
 Settle everthing jom kita makan dulu...Oleh kerana pewut kami dah penuh sebab dah melantak di rumah maka kami ambil makanan yang simple jeer dulu...
 Posing lagi with Cik White Cottege House....
 Tumpang lalu heheheheh!!!
 Flight delay la pulak dari kol 9.00 ke pukul 10.55 pm..mak aiiiiii lemau leee, Arissa dah mula bosan tengok le tue dia dah conteng² amende ntah tunggu le jap lagi apa plak aksi dia yg seterusnya hhhmmm!!!
 Aduhai dia dah start daaahhhh...memola bukak kasut..lepas tue stokin dan kita guling² uuuwwwaaaaaaaa tolong la cepat ...
 
Ready to departure...Lepas satu azab...Sib baik x sampai kol 10 malam kalau x, mcm mana le ghopa aku anak beranak agaknya yea, uiisssk x sanggup mak nak bayangkanya!! Sesilap orang ingat baru balik dari pasau, muka punya le berminyak dah bole dibuat goreng ikan dah, berlengas giles tuuuu...

Ok aku terpaksa berhenti kat sini dulu pasal bos panggil laaaaa nanti sesenang aku try update lagi itu pun kalau senang le hahahaa ok..ok..ok aku akan cuba senang² kan juga masa aku...Jumpa next episode insyahAllah jika diizinkan olehNYA yea kengkawan. Terima kasih daun keladi kerana sudi menatap n3 aku lagi hahahaha muah muah muah byeeeeeeee...♥♥♥...

( \ _/ )
(=' _'=)
(") _ (")

p/s... dengo² cik rin angkut corelle sampai senget kapal terbang hahahah

5 Komen Yang Terbaek:

Be Simple Beb(BSB) - threeQ on July 6, 2012 at 3:19 PM said...

ciksue..berapa N3 ko nak buat daaa..

aZuMaya on July 8, 2012 at 2:11 PM said...

cik sue ..pic aku yg censored jgn masukan yooo

aZuMaya on July 8, 2012 at 2:11 PM said...
This comment has been removed by the author.
Cik Sue on July 12, 2012 at 8:07 AM said...

BSB....
Aku pun nk lawan ko 15 n3 hahahah

Cik RIn
iyeaaa gambo tue aku simpan nak bagi abg nuar jen tgk hahahah

Outbound di malang on July 17, 2012 at 11:02 AM said...

salam kenal ...
menghadiahkan Pujian kepada orang di sekitar adalah awal investasi Kebahagiaan Anda...
di tunggu kunjungan balik.nya! terimakasih ...

 

HidUp KeNA sLamBer Copyright © 2010 Design by Ipietoon Blogger Template Graphic from Enakei