Monday, September 30, 2013

Happy Belated Birthday To Me...

Posted by Cik Sue at 4:29 PM



Assalammualaikum kepada semua yang sudi singgah di sini, apa khabar rakan² alam maya aku hari ini, pasti sihat kan. Alhamdulillah syukran kepadaNYA kerana memberi kita kesihatan yang baik. Amin. Lately nie aku agak busy (sejak bila aku nie pernah x busy kan hahahah). Iyealah kan dalam 1 hari ada 24 jam so dalam masa 24 jam tuh macam² boleh berlaku kan. Tengah² baik tetiba boleh plak mood tersentap kuar, tengah² dok bergelak gedik tetiba mood bertukar terasa, tetiba nak jadi gaban plak kan!. Pitam. Kengkadang kita x perasan kita telah tersakiti hati orang lain. Tapi itukan asam garam dalam sebuah kehidupan baru ada pahit dan manisnya. Pengalaman membuat kita menjadi bertambah matang bukan gitu kengkawan. Hahahah!! Gasak ko le Cik Sue oiii...
Dalam kesibukan ini, aku mencuri sedikit masa untuk melahir dan menzahirkan ucapan Terima Kasih aku kepada semua sahabat², kawan², anak² sedara atau sesiapa sahaja yang telah menitipkan ucapan Selamat hari lahir aku pada 20/09/2013 - Jumaat 2 minggu lepas , memandangkan hari ini adalah hari terakhir bulan September. Kalau aku x ambik kesempatan ini maka aku terpaksa tunggu tahun depan. Tahun depan entah ke aku ni sihat ke tidak  lagi nak menaip, ntah ke ada ntah ke idak lagi, semua kerja Allah s.w.t kan. Walaupun ari nie aku memang sibuk bangat tapi aku tetap nak tulih gak ucapan terima kasih aku pada korang. Apa la sangat sekadar satu n3 ucapan Terima Kasih aku kepada Anda semua yang telah bersusah payah mengingati hari lahir aku (walaupun kat FB dah bagitahukan hehehe).  Walaupun mata bos tengok aku dah macam mata petai  yang jual 3 papan 5 hengget kat Chow Kit tuuu dok menjeling aku, ada aku kisah!!! Nasibla dapat staff macam aku nie hehehe. Tapi aku tahu bos aku tu marah² sayang dengan aku nie. Atê aku kan staff kesayangan dia. Ahaks! Eh! Iyea ker, since when??? Semalam kot!!... Apa pun x bole!. 
Terima kasih kepada semua yang sudi memberi ucapan x kiralah melalui medium apa sekali pun. WhatsApp 12 midnight, Face book all the day, Twitter and what ever laaa!! Sesungguhnya sangatlah terharu, terasa semakin tua dah aku nie, terima kasih kerana masih ada yang yang mengingati. Hadiah!!! Alah x payah nak hadiah² bagai dah tua puuun tapi kan last year i get new handphone Samsung S3 red color. Awesome :-) love it!!! OOpppsss forget about it, it's happen last year ok!!! Apa pun semuanya sudah tertulis seperti kataNYA "kun fa ya kun". Selamat hari lahir kepada diri aku sendiri :-) semoga aku akan menjadi hambaNYA yang terbaik walaupun tidak setanding dan sehebat Siti Khadijah dan Siti Aisyah. Kepada kawan² terima kasih sekali lagi.  Thank you everyone for all the birthday wishes & prayers, feeling great surrounded by nice people like u al and have a nice day...Selamat hari lahir Cik Sue. See U next n3 In Shah Allah....Love Uollz...


~Love~
Cik Sue

2 Komen Yang Terbaek:

EL MARIACHI on September 30, 2013 at 10:52 PM said...

and tq for being a friend cik sue...you're one of the best things that ever happen to my life...

Be Simple Beb(BSB) - threeQ on October 1, 2013 at 8:56 AM said...

ciksue udah semakin matang..iya ker.

 

HidUp KeNA sLamBer Copyright © 2010 Design by Ipietoon Blogger Template Graphic from Enakei