Friday, October 30, 2009

Hujung minggu

Posted by Cik Sue at 7:51 PM

Wahhhh....Hujung minggu nie agak cbuk ckit ...hari sab2 kena gi keje & abiskan sume keje2 pasal klau x abis x bole plak dorang nak 'closing'. Ahad plak ader ' wedding invitation' kat Ampang.fuhhhhhh nasib baik kat ngan umah leh gi lewat ckit. anak2 aku plak cbuk nak gi mandi 'pool'. laaaa dorang nie x puas2 lagi ker. tapi kerana anak2 aku turutkan jugak la. cuti sekolah nie aku ingat nak 'post' anak2 aku balik kampung. nasib baik la 'niece' aku sudi nak jaga depa, klau x kalut jugak aku cuti nie. anak aku yang sulung 2 ok ghumbira sesgt nak blk tapi yg 'second' 2 plak mcm x nak balik.takut la tue kena buli ngan 'cousin' dia. harap2 dia ok la nak blk kampung.

3 Komen Yang Terbaek:

EL MARIACHI on October 30, 2009 at 9:59 PM said...

rajin kau tulis blog yer cik sue...takper teruskan...

put3 on October 31, 2009 at 10:10 AM said...

hehehe ikut 'mood'klau rajin hari2 nak update tp bila tiba time malas berbln2 x update ler gamaknyer

EL MARIACHI on October 31, 2009 at 10:22 AM said...

semua bloggers camtu cik sue...
teruskan...

 

HidUp KeNA sLamBer Copyright © 2010 Design by Ipietoon Blogger Template Graphic from Enakei