Saturday, October 31, 2009

KAWAN part 2

Posted by Cik Sue at 12:01 PM
nie pun kawan baik aku gak nama dia Iza .....banyak btol kawan baik aku ek...ker aku nie perasaan jer hehehehehe...x kisah la aku perasan ker aper janji aku memang baik ngan dorang kan. masa nie c Iza tengah "pregnant" anak no.2 tue yg ambik gambor duduk hehehehhe jgn mara yea Zaahhhh...Gambar nie masa 'celebrate besday" aku kat Secret lepas makan apr lagi gambar time laaaaaaa...
Yang tudung hitam tue "my best friend"gak, selalunyer kami lepak lepas keje, geng meja bulat. Gambar nie kami ambik kat tangga opis masa nak gi "open house " bank rakyat Sec 14. makan free mmg kami sume suka bangatttt...seblom makan kena bergambar dulu ini acara wajib...wajib buat heheheheheee

Yang nie "my best friend" merangkap kakak ler pada aku..Ahli meja bulat panggil dia nie KAK RATU...hobi dia nie plak melancong sambil melencong hehehehehheee jgn mara yea kak..hidup tanpa gurauan mana nak best kan. Aku pun selalu gak mengusik dia...kadang2 dia nie cepat panas..mulut dia perggghhh ibarat bertih goreng klau bercakap tapi dah dia memang mcm tuekan nak wat camner tapi aku tahu hati dia baik sangat suka tolong orang kadang2 aku terharu dgn kebaikanya. Aku rasa bertuah sambil2 tue mcm nak nangis pun ader bila mengenangkan kisah aku masa raya yang lalu. aku tahu kawan2 aku sentiasa ada bersama2 aku bila susah dan sangat2 memerlukan sokongan. Selain keluarga, suami dan anak2 kawan2 aku juga merupakan sumber inpirasiku. Terima Kasih pada semua yang selama ni banyak membantu dan memberi aku sokongan....ader lagi kawan baik aku yg aku lom update kat cni...tunggggggguuuuuuuuuu









0 Komen Yang Terbaek:

 

HidUp KeNA sLamBer Copyright © 2010 Design by Ipietoon Blogger Template Graphic from Enakei