Saturday, October 31, 2009

kawanku

Posted by Cik Sue at 10:31 AM
'Entry' arie nie aku nak cite pasal kawan2 aku plak..hehehheehhe. Yang nie antara 'my best friend' dah lama kawan 'since' memula masuk UMES..selalu gak gaduh uhuhuhuh kawan aku nie kalu berckp ikut suka dia jer..tp aku tahu kekadang dia x bermaksud mcm tue cuma dia x tahu nak ckp dgn bahasa yg lebih indah. walau mcm mana pun dia ler tempat aku meluah rasa berkongsi cerita suka dan duka. banyak perkara aku blajar dari dia. hobi kawan aku nie bergambar selalu bila kami gi 'outing' aku ler yg selalu jadi 'camera women' utk dia pas tue bila blk aku mesti bengang kat dia pasalnyer asyik gambar dia jer. iyea la aku x nak ambik gambar dia ambik la iyea x????..uhuhuhuhuh....tue la kawan ku teman ku :-) tue baru sorang kawan baik aku...


Gambar nie aku ambik masa depa 'celebrate besday' K.ct & Iza. Yg baju biru berjambang 2 bukan ler ahli kelab tapi ntah mcm mana plak c mamat nie hari tue dia bole pakai baju yang temanyer sama...tue ler salah sat bos kat tempat keje aku namanyer Saiful tp kami panggil dia cepuiiii suka sgt interframe yg sebelah dia tue plak Kak Ct Omrah. Kak Ct nie nak pencen dah hujung tahun nie "vogue" lagi kan umuq dah 55 tahun tapi sekali tgk x mcm 55 thn pun masih bergetah lagi hehheheheee...yg sengih "cover" cun tue nama dia Ina (confirm dia menjerit kat aku pasal aku tulih dia cover cun..ampun iyea Cheq). Dia nie plak member gaduh aku...hari2 gaduh tapi gaduh2 manja la mcm anak2 aku gaduh kat umah...gaduh2 baik blk...yg aku nie pun satu gak klau satu arie x mengusik dia, aku rasa hidup nie mcm x lengkap plak mcm makan lauk x ader garam Tawaaaarrrrrrrr jer. heheheheh jgn mara iyea cheq. lg satu c Ina nie kecoh ckit klau dia cuti sunyi ler kat tempat aku, iyea lah teman gaduh x ader rasa boring plak dan aku rasa dia pun rasa mcm mana aku rasa bila aku cuti lama..sat lagi dia ckp" bila la cik sue nak mai keje ek???"heheheheh
Yg mcm 'princess' tue Dilla....dia nie plak lemah lembut orgnyer...jarang berckp tapi bila berckp peeerrrrgggghhhh...bab2 fesyen sememangnyer c dilla nie selalu menang...ader classs gitu...namun itu ler kawan2 aku yang selalu kecoh tetapi melatoooooooooop serta baik hatiiiiiiii...



1 Komen Yang Terbaek:

EL MARIACHI on October 31, 2009 at 11:21 AM said...

cepatnyer ekau post tak sompek pakcik nak koja...
biasalah cik sue...berkawan ni ada pasang surutnya macam rollercoaster...

 

HidUp KeNA sLamBer Copyright © 2010 Design by Ipietoon Blogger Template Graphic from Enakei