Monday, November 30, 2009

Hepi besday Friendz

Posted by Cik Sue at 7:13 PM

Wahhh....Sesungguhnya aku terlupa utk meraikan "My best Friendz birthday"..Anyway dikesempatan ini aku nak ucapkan pada Miss JEB "hepi belated besday" hehehhe..semoga panjang umuq murah rezeki di kurniakan kesihatan yang baik...Tp malangnyer masa aku buat wish kat Miss JEB,dah pun dpt MC 2 arie pasal Terlebih makan daging korban heheheheheh......Tue ler ko JEB mkn x engat duniaaaa kan dah susah...X per yea JEB tunggu hang baiq nanti kita open round table yeaaaa....Janji tauuuuu....Amboiiii Kak Ratu jadi org pertama yg antaq present ek...X ader org mara ker JEB...heheheheheh..Ape pun Selamat hari lahir yea JEb yg pastinya blom sampai angka 4 leer kan akuuuuuuuu sayang bangat ngan kooooooooo JEB(ayat hangin nie)...Klau kak Ratu org pertama yg bg present kat ko (alaaaah kak ratu kena la bg awal pasal dia 2kan ker pelupa...2 mesti dia tengah engat ko punya besday...ahaaaaaks) aku dah tentu ler org terakhir bagi present kan...kan..kan..heheheheheh..Sama-sama kita tunggggguuuuu yea

1 Komen Yang Terbaek:

missjebat on November 30, 2009 at 10:24 PM said...

temi kacih la kawan ku sayang. ingat jugak kau nak wish besday kat aku dalam blog kau ini. time kacih banyak2 walaupun dalam blog aku terkeliur lak kek kau tuuuuuu. nyam, nyam.......

 

HidUp KeNA sLamBer Copyright © 2010 Design by Ipietoon Blogger Template Graphic from Enakei