Wednesday, June 20, 2012

Sukan CBN

Posted by Cik Sue at 9:38 AM

Selamat pagi dan selamat hari rabu. Bersama kita bersiaran lagi hahahaha. Ari nie aku just nak share cite pasal temasya sukan tahunan Convent Bukit Nanas 1. Tidak seperti tahun² lalu, tahun nie temasya sukan diadakan pada June. Mungkin nak mengambil berkat  Euro 2012 dan  Olimpik London 2012 on July (ada kena mengena ke?). Dan seperti biasalah aku pun tidak ketinggalan untuk memeriahkan suasana. Cuma kali ni agak kecewa sedikit kerana tidak dapat melihat Alliya beraksi dalam acara perbarisan. Pagi tue kan ker hujan lebat. Sib baik sempat tengok cheer girlz beraksi. Mmg pun itu acara yang sangat² dinantikan oleh semua hadirin termasuk le aku hahaha....Jooom kita ronda² sekitar hari sukan Convent Bukit Nanas 1....

 Isi pewut dulu at Nasi lemak RA Kampung Baru.....Anom & Arissa.
 
Masa nak naik atas, tau la ari minggukan kawasan Gereja...Punya le ramai Filipino siap bukak booth lagi katkaki lima dan perasaan aku ketika itu seolah² mcm aku berada di Filipino...Alahai bole plak dorang berniaga bagai kat tepi tue..Mmg boleh ke??? Bertuahnya bumi Malaysia nie kan senang nak cari makan...mana perginya penguatkuasa DBKL tido lagi ker hujan² nie...hhhmmmm!!
 Menapak punya la jauhnya pasal......
 Jame gilosss tuuuuuu...
 Aloooo...Aloooo...Nak bawak jugak anak beruang dia tue...Alahai Arissa Syauqina!!!!
Persembahan cheerleaders dari Rumah Hijau berkonsepkan dream girls seksiiiii gitu!!!
Disebabkan aku datang lambat maka jangan harap le nak dapat duduk dalam khemah tue...Apa Ko hengat ko tue VIP nak ada tempat khas ko dlm khemah tue...Lain kali datang awal yeaaa baru bole dpt the best placed. Skrg ko duk jer kat tangga nie...Ok what???? Terbaek...
Nie plak persembahan daripada Tun Teja...No bad laaaa...Baju kurang menyerlah tapi persembahan menarik...
Nie plak dari rumah Mahsuri...Make up dan baju  memang terbaik. Setiap tahun mmg rumah biru, baju cheernya mesti cantik dengar²nya ada anak Tan Sri dalam team cheer nie ooo patut pun...Persembahan serabut terlalu banyak penggunaan props...
Yeayyyyy...Persembahan yang sangat ditunggu² dari rumah merah...Red da hot..Red da great. Red it's hot today. Pakaian kali ini terbaek, persembahan pun no bad...
 
Persemabahan ala² MOB...Cute sangat...
 
 Nie pehal plak nie....
 Kegarisan sedia mulaaa...Congrat Kak Ngah u'r no. 1...
 Anom and the gangs turut sama memberi sokongan...
 Berbaris nak ambik medals
 Yesss saya suda jadi juara larian...
 Ooooopppsssss....Bears tetap setia disisi
 Parents yang hadir memberi sokongan kepada anak² mereka..
Yang menarik perhatian aku...Styloooo kan..kan..kan..Korean la sangat hahahaha. Menangis BSB nengok nieeee...hikhikhikhik!
 Lunch for Green...Domini's pizza...Ko hadooooo...Non hadooonyee!!
Nie plak lunch for Mahsuri KFC...Hhhhmmmmmmmmm. Sukan kat UMES pun x makan mcm nie punya mewah paling koman mee goreng mamak dari cheq jeeeeee...
 Caaakkkkk...interframe jugak laaaa...Yeloww...Yeloww..Yeloow
 Acara akhir untuk para parents yang hadir mewakili rumah sukan anak masing²...Aku x payahhhhh!!!
Daaaaaah jommm balik, penat dah satu ari dok tepi padang naik berlengas muka aku nie...Sib baik ko menang Alliya kalau tidak pajang le mama ko membebel...Hahahahah!!! So jumpa lagi tahun depan...Uhuhuhu tahun terakhir anak² aku berada di Convent Bukit Nanas 1. Lepas nie dah x ada dah... Apa pun CBN the great and the best...!!!

7 Komen Yang Terbaek:

Ummu Muhammad on June 20, 2012 at 12:06 PM said...

tahniah kakngah!

amboi makan2 die tak kedekut langsungkan..istimewanye CBN ;)

Cik Sue on June 21, 2012 at 7:53 AM said...

Assalam Ummu...
Itu le pasalnye...makan sedap2 mcm mana nak lari laju...hehehe

Myra Jay on June 21, 2012 at 8:42 AM said...

Tahniah dapat medal :)

Meriah tengok :)

dwaty on June 21, 2012 at 10:19 AM said...

hujan2... saya pun mesti tido lagi... hikhikhik

Cik Sue on June 22, 2012 at 8:22 AM said...

Myra Jay
hahahaha...suka tgk bebdk punya games..

dwaty...
btol tue kalau hujan mata pun payah nak bukak tapi sebab anak gagahkan juga laaaa...

atIEsAyAnGkAmU on June 22, 2012 at 9:51 AM said...

TAHNIAH DPT MEDAL...


akak...korean suar ijau tu mmg menarik lah...hahaha

Cik Sue on June 22, 2012 at 5:50 PM said...

Atie...
hahahaha...btol2

 

HidUp KeNA sLamBer Copyright © 2010 Design by Ipietoon Blogger Template Graphic from Enakei