Thursday, April 29, 2010

Friendly Match with TNB

Posted by Cik Sue at 10:23 AM
Rasenye udah lama bebenor x update lates news kat cni. Almaklumla sekarang nie bebdk kat opis aku sume tengah demam..oppsss!! bukan demam piala dunia yea!! Ini demam bersukan. Kan ker cabaran telah bermula so memasing nak tunjuk kehebatan..Yang dulu asyik dok membesarkan punggung dah pandai cari track suit & sport shoes. Yang dulu tangan x reti nak pegang bola dan manja² ngan bola..Yea la nak tunjuk skill kan!!! Ahakssss..So arie nie aku upload gambar² team netball yang buat friendly match ngan TNB Bangsar bertempat di Padang Kilat. Ini merupakan 2nd friendly match for UMES team. Before this ngan KWSP Jln Gasing. Resultnya uhuhuhuhuh....seperti biasala Team UMES lom panazzzz lagi...Bak kata pengurus pasukan netball Puan Sheila pastikan bawa balik 5 mata uhuhuhuh...Puan Shiela jangan kata 5 mata klau dorang letak 200 mata...komfen 200 mata team Umes bawa balik..!Wakakakak..termasuk mata² penyokong tegar Umes cukup 200 mata kan!!! heheheheh Cik Sue bikin hangat yeaaa!!! soweyyy joking maaaa...Apa² pun kita ucapkan selamat maju jaya pada team Netball UMES..Go UMES go...


Barisan pasukan Team Netball Umes bergambar 'with' Team TNB Bangsar
Yang nie mak ' No comment' yea!!...Tekun mendengar taklimat ringkas dari pengadil pertandingan Cik Khairun, masalahnye deme nie paham ker..lebey² c Ida tueee...hehehehhe..

Kita posing dulu....yeaaahhhh!!! alamak tutup plak bib aku nie..hisk..hisk..hisk

Cian Cik Sue jadi pemerhati jer...Kaki tergeliat so rest sekejap...Org lain main gak x ader ler sampai tergeliat apa daaaa...uhuhuhuhu


Pengurus pasukan UMES Puan Shiela tetap vogueee..bibir mesti merah baru mariiiiiiii..

Waaalaaaa...Kak Ratu dengan aksi manjanye...promo Kosmo ker kak!!♪♪♪♪...

Ya ampun!!...muka memasing udah mcm udang bakar..makan pun sodappp..Princess berzikir ker?! ..Ceria walau kena belasah...heheheh


Saper paling dot..dot..dot...Kak Ratu ker???..♣ח
Jamuan ringkas yg disediakan oleh pihak TNB... Waahhh princess x sabau nak makan dah penat melompat yea!! Mari kita makan...ﷲﺍ

Ayam goreng...yummmy..Puan Shiela bulan depan jom kita friendly lagi ngan TNB
♪♪♪♪..
Bihun gorengg..emmm yummmyyyy.....

Me and princess...Jom layanzzzzzzzzzzzzz...heheheheh...
Jumpa lagi Adiosss ♥♥♥...ﷲﺍ


0 Komen Yang Terbaek:

 

HidUp KeNA sLamBer Copyright © 2010 Design by Ipietoon Blogger Template Graphic from Enakei