Thursday, April 8, 2010

Jamuan Pepisahan Lagi

Posted by Cik Sue at 3:01 PM
Untuk suku tahun pertama 2010 nie jer kami telah mengadakan 3 kali majlis perpisahan dan ini kali yang ke 4. Aduhaiiii..Ramai btol yg meninggalkan compeni aku skrg nie. Mungkin itu yang terbaik buat mereka kerna mereka masih muda belia banyak peluang di luar sana. Aku nie dah kompem ler sign sampai mati kat sini ahaksss..Hee ada lagi ler member JPB dan jgn JPT pun sama gak..Aku nie dah x boleh nak menulis lagi sedey bebenornya gamaknya atie nie. Jom kita layan gambar² yang sempat di rakamkan oleh paparazi mummy d'penang aka cheq...layanzz ♥♥
Ini lah minah yang diraikan...Cik lagi yea Cik Siti Habsoh binti Anang Bassari etx 527 hehehe
Bersama yang diraikan Cik Habsoh dan penyeri Kawalan Kredit yang dah tepu telinga..
Aksi manja cheq dan Habsoh
Perut dah kenyang senyum pun x larat yea Iza...posing tetap posing yea cheq..maintain

Teloq dadar seafood dan daging black paper - Cheq punya menu x bleh tukaq yeaaa
Ikan siakap 3 rasa...masam, masin dan pahit...oooppppsss!!no..no..no..klau dah 3 rasa apa lagi mesti la masam² manis..mcm Shah kaaan..

Ini plak chicken lemon - pilihan cik sue & cheq..walaaaa yummmy...

Eh!...posing dulu jgn mara aaa.....
Btol x chicken lemon tue yummyyy..tengok sib baik lemon tue masam klau x selamat...
Alahai cik sue mata dah stim..aksi manja Fad no gedik's time yooo

Fendi sampai tertutup mata menikmati tomyam..Shah cover macho plak
Ini ler bos kesayang kami..opppss!! bukan yg botak tue ek..yg botak tue tukang bayar jerrr.. Bos kami mesti la yang tengoh dok tengok menu..bos tengok part ayor pasal kami dah tercekik x order ayor lagi...dlm pakej ayor kena paid by your self so sume staff mengambil langkah berjimat cermat. Minum air kosong yg freee jerr..Sib baik bos dengan baik hati hendak menaja minuman kami tengahari tue..Klau x alamatnya balik opis bancuh teh 'o' lerrrrr...Thank You bos.
Baik² Saiful..kang tertelan sekali sudu tue baru tau...Nangis cheq nanti bos sayang mc 4 bulan tercekik sudu...uuwwaaaaa..
Yang hensem tue ler bos Cik Habsoh kite..Tapi masa nie En. Johan x leh nak senyum sangat pasal baru lepas operate geraham demi staff kesayangan dia datang gak..Thank You bos

Habsoh sedang memberi ucapan terima kasih kepada staff CC..Eh!! dont cry..no good
We gonna miss U babey...

Air nie bos kami sponsor...Cheq kata air antara dua darjat..cik sue order manggo cheq order fresh oren tapi air cheq kecik berbanding air cik sue...bukan aper cheq itulah bezanya org yg dah 15 tahun berkhidmat ngan orang yg 8 tahun...ahaksss

Disebabkan air buah nie bos yang belanja, kami rasa TERsangat ler seeedapnyeerrr..Thank's again bos. WE love you...

Aksi manja Cheq disamping akak sayang Iza.

Waaaalaaaa..yang nie mesti mariiiiiiii..jgn jeles yea kengkawan. Nak gak interframe heheheh control ayu gitu....zaaaazzzzzzzz..

Agak²nya lepas giliran sape yea..bukan aper x sabau nak riki restoren mana plak nak gi makan heheheh. Kepada sume staff CCD thank you for cooperate..muuuaaahhh's
♥♥♥
Hari ini, semalam dan esok
selamat maju jaya HABSOH...


0 Komen Yang Terbaek:

 

HidUp KeNA sLamBer Copyright © 2010 Design by Ipietoon Blogger Template Graphic from Enakei