Wednesday, May 18, 2011

Pusat Sains Negara

Posted by Cik Sue at 2:14 PM
Hadoyai lama bebenor awokk idak mengemas rumah, atenye arini awokk cuba ler nak mengemas bagi cantik umoh awokk nieee. Ahaksss!! Hujung minggu lepas sempat ler awokk membawak Charlies Angels berkunjung ke Pusat Sains Negara, itu pun setelah beberapa kali tertangguh heheheh. Sibuk benenor bebudak nie nak menengok Dinosaur. Al maklum laaa zaman deme mana ada dinasour. Ate zaman aku ade ker dinosaur???? Confuse plak aku nieeeee. Apa pun moh ler kita layaaannn charlies Angels CS ke Pusat Sains Negara....zzaaaazzzz
Kedatangan kami disambut mesra oleh 'emooooo' - Iiiissskk mana pulak si Nemo nie nyorok...uhuhuh
Sebagai bukti kami di sini...Ek eleeeehhh...poyosssss!!
Jeling² nape takut jaws makan keeeerrr...
Arissa & Alliya...before kebaaaabooooommmmm.....
Ada sesape nak buat model iklan ubat gigi x??..ape ker namanya dinosaur nie, x hengat laaaaa...

Ateeee tingginye leherrrr....
Bebaik Kak Ngah kang kena ngaaap ngan dinosaur!!
Awat jauh sangat kak ngah!!. X ada maknanya dinosaur tue nak makan hang...
Wah! tadi bukan main berani lagi kome ber 2 yea, pas tue menangis la pulak. Hadoyaiii itu pun takutt...
Model bagaimana arus elektrik dialirkan ke KLCC dan sekitarnya
Do re mi...banyak ler ko punya do re mi Cik Anom Suraya oiiii!!
Arissa dah macam Little mermaid di dasal laut...hehehehe"maaaa abik gambar atek kat cini"...alahai anak omak!!
Pak encik sedang melayan charlies angles... Anom nak tembak dinosaur ker tue??
Lepas tue kami sesat kat sini...Uhuhuhuhu....Seharian di PSN memang sangat teruja dan menyeronokkan walaupun kaki nie rasa mcm nak tercabut, jalan pun dah mcm kingkong jer, lelebih lagi melayan kerenah charlies angels. Kalau x ditahan mau abis satu PSN nak di redahnya. Alahai nak oii cukup ler tue esok² kita sambung lagi erk, tapi esok² tue bila lagi yea?? Hehehe. BSB cepat bawak anak² ke sini boleh kita share cite, kan ker ini first time kita ke PSN heheheh..Itu pun sebab anak² nak pegi kalau x jangan harap la nak sampai ke PSN..Teruknya aku nie erk!!!..Heheeheh what ever la janji aku dah sampai ke PSN. BSB bila lagiii daaa...

10 Komen Yang Terbaek:

Rinna on May 18, 2011 at 4:10 PM said...

Seronoknya..dpt bawa anak2 berjalan kan Cik Sue.. Ingat nak bawa anak gak laa ke situ..nampak cam menarik jerk.. :)

Cik Sue on May 18, 2011 at 4:31 PM said...

Rinna,
Memang seronok kalau dgn anak2 tapi tue la kadang2 pening gak ngan kerenah dorang....Memang best ke PSN banyak ilmu yg kita leh dpt..go rinna gooo...heheheh

atIEsAyAnGkAmU on May 18, 2011 at 4:37 PM said...

wahhhh bestnyer kak berjalan bersame2...
tmpt yg menarik tuk anak2 menimba ilmu sambil berseronok-ronok...
cehh...mcm promoter plaks munyinyer...!!

Cik Sue on May 18, 2011 at 6:01 PM said...

Atie...
itu le pasalnyerrr...hujung minggu masa keluarga hehehe, pening gak atie nak melayan kerenah dorang tue...atie tunggu ler ada anak nanti..penat tapi seronok..

eLYies on May 19, 2011 at 10:28 AM said...

syoknya bawak anak2 jejalan....

Yan on May 19, 2011 at 11:05 AM said...

selalunya anka2 je yg pi dgn trip sekolah. teringin gak akak satu ari ke sana wt them.. INSYALLAH.

akak agak bz lah cik sue.. No bibik now..hee..padan muka akak..

ieda on May 19, 2011 at 2:22 PM said...

seronok kan .. budak2 memang suke lah tmpt2 mcm nie .. nak2 ada dinasour tuu :)

ummu muhammad on May 19, 2011 at 10:09 PM said...

ciksue ni happy je tgk..payah tue orgnye ni...ciksue ur daughter yg d 3rd charlies angels tu muke komersial lah..geram tgk haircut die..comell..amoii malii...

p/s: kak BSB cepat sambut seruan! ni orang2 kl patut dah main tengteng je dah sampai kat pusat sains hehhe..

Cik Sue on May 20, 2011 at 8:38 AM said...

Assalam..
eLyies hujung minggu masa bersama keluargaaa hehehehe...

Kak Yan...
Tue la baca blog akak, bibik dah balik Jawa hahahaha cian akak yea!!! tapi blog jgn plak x hupdek yea sis!!!

Cik Sue on May 20, 2011 at 8:39 AM said...

Assalam
Kak ieda..betol tue kak bebudak memang suka tempat cam nie cuma kita jer la bosan...heheheh

Ummu...
rambut c chalies angels yang 3rd tue Cik sue potong sendiri jer, tu yg mcm ulor kena palu bengkang bengkok hehehehe thanks Ummu...Muhammad pun comei....

 

HidUp KeNA sLamBer Copyright © 2010 Design by Ipietoon Blogger Template Graphic from Enakei