Friday, May 27, 2011

Akademik

Posted by Cik Sue at 8:44 AM
Assalammualaikum & selamat hari Jumaat kepada semua rakan² blogger yang cantik manis. Heheheh. Hadoyaiiii lama betul aku x bersiaran, nak hupdek story mory no time uhuhuhu, since my office tengah develop new system and aku plak kena take part, so hari² terpaksa balik lewat. Balik umah plak dah letih yang terbayang dimata daku hanyalah bantal dan tilam jer zzzz huahuahua. 2-4 arini nie plak, tenet kat opis buat hal sekejap ada sekejap ghaibbb..Aduh!!!! Hendak buat lawatan ke Vlog kengkawan pun asyik tergendala, Alahaiiii. So today apa cite yea! cer cite..cer cite..Hahahaha..Nak cite ape yea??? Alahai tetiba bengap la plak heheheheh. Ceeeh! Hujung minggu aritu aku ke Jusco Setiawangsa Au2 Keramat, niat dihati nak membeli grocery. Masuk jer pintu anak aku terus tunjuk kedepan. Wei pehal la plak budak nie??? Ek eleh!! Oh iyea lupa plak yang Aeon Setiawangsa adalah penaja utama rancangan realiti nie. Masa nak masuk parking pun dah ada promo, masuk dalam Aeon lagi la sana sini promo tentang rancangan realiti nie. Nak x nak aku pun singgah gak ler ...Jom kita sesama menjengah ke sini.....
Menuju puncak gemilang cahayaaaaaa. Bersama janji azam sejati..Pasti berjaya!!
Tengok dalam TV cam beso jer tempatnya bila tengok kat sini, laaaa kecik jer ghopanya...
Pintu masuk ke Akademik...Aikkk mana pi semua orang nieeee..
Banner kata² semangat untuk peserta AF di gantung di luar pintu masuk utama Akedemik
"Go Fina Goooo..."(tapi aku tatau mana satu Fina nie hehehehe)
Sekaaaali tue ini daaaaaa!!!!...
Sorry yea Arissa ini AF yang terakhir, no more AF...Amiiiiinnnn...

Seriously, untuk musim yang ke 9 nie aku lum pernah tengok konsert deme lagi and peserta²nya pun, sorang haram aku x kenal. Dulu² suka gak nak tengok sape masuk, sape kuar tapi sekarang nie langsung x ada hati nak tengok. Agaknya faktor umur kot sebab sekarang nie aku lebih suka layan Maharaja lawak hehehehe apa pun x boleh!! hahahah...Apapun all the best la pada semua peserta. Satu harapan, satu tujuan mengubah impian menjadi realiti...Owh!!!

7 Komen Yang Terbaek:

ainnoraini on May 27, 2011 at 11:08 AM said...

hari ini, senyum..senyum...tak perlu kata apa2...

dah lame tak tengok AF ni..dulu2 tengok la gujak...

Rose Johari on May 27, 2011 at 1:55 PM said...

Salam Cik Sue,
hehehe..ok lah tuh x tgk...cez AF last ni org kata mmg x best...hehehe :)

Cik Sue on May 27, 2011 at 2:11 PM said...

Assalam
Kak ain tue la pasalnya..x ado mood nak nengok walaupun Pak Nil jd pengacara...busaaaan daah dgn AF nie

Rose..
Tue la dgr gak dorang kata x best sungguh tapi pasal ape yeah!!! Agaknya pasal kita x tengok kot heheheh..sabo jer laaa

Be Simple Beb(BSB) - threeQ on May 28, 2011 at 12:47 AM said...

ciksue aku dah 2 musim xlayan AF nieee...malas lerr, budak2 jer yg gemor benda2 nie..

Cik Sue on May 28, 2011 at 9:51 AM said...

BSB..
patut la aku dah lama x dengor ko cite pasal bebudak AF nie..:-)

dwaty on May 30, 2011 at 11:36 AM said...

serius saya tak layan sangat af tahun ni... coz...... rumah takde astro... hahahahahaha....

ieda on May 30, 2011 at 1:15 PM said...

ekekekek sbnrnya kecik je kan tmpt tuu .. akak dah agak dah .. :))

loor mereka ada konsert .. :)) akak pun x kenal budak2 AF nie .. baru je tgk last week , nak2 tgk hazama , konon cakap sedap , tapi last week hampeh huhuh

 

HidUp KeNA sLamBer Copyright © 2010 Design by Ipietoon Blogger Template Graphic from Enakei