Tuesday, October 18, 2011

Saya dah balik...

Posted by Cik Sue at 5:57 PM
Assalam rakan2 blogger yang sangat diingati, wala2 seronok tahap max bila dapat menulis kembali lalalalaaa, (sambil nyanyi lagu abg nuar) tapi itu ler jejari montok awokk nie udah kematu nak menaip bait2 kata untuk diungkap menjadi ceritera. Elo..Elo..Elo mana pi plak cik idea nie tolong la mai!! Asalkan n3 baru jer mosti n3 'emo' klau x emo mosti nak merapu alah2...alahai. Akceli'kan awokk malas nak write about a small matter nie tapi itu ler bila dah bos awokk nie 2-3 kali dok bercakap ngan awokk pasal kecik hati tetiba awokk pun sesama jadi TERsyahdu plak aduh hai tolong laaa!!! Tolong erk ini bukan n3 bodek bos hahahaha!!! Lagipun bos x baca Vlog awokk nie. Nak salahkan my boss pun x boleh pasal my boss nie dah dikira old timer tunggu masa jer nak punch out kat mesin punch card tue and uolz know la kan, old man kan cepat jer sensetip nak2 plak bila bil air selalu tertunggak hahahaha!!! ooopssss terlebih sudah!!. ^_^ Kalau nak ikut atie mmg le marah + bengang = tersentap gak ler kan, apa tidaknya awokk raselahkan, awokk rase laaa x tahu plak orang laen punya rase, dah lama bebenor 'menatang' tue dok tang situ tetiba jer dek kerana nak berkemas sangat maka dihumbannya 'menatang' tue ketepi..Gedebuk!!! Gitu le bunyi sound effect bila 'menantang' tue dihumban. Sib baik bos awokk perasan. Terkulat2 bos awokk menengoknya, kejam sungguh wei!! Bukannya x tahu dah mmg kat situ tempat 'menatang' tue dok dari mula lagi. Ataupun buat2 x tahu le konon. Jangan nak membongak yo!! Alahai sape yang x sensetip awokk pun x tahu la. Kok ia pun nak dicampakkan 'menatang' tue kasi ler tahu kat awokk nie, awokk kan ker penjaga 'natang' tue ini idak. Sesuka atie dia jer. Alahai kang bila dikhabo tengok muka dah mcm cekelat pahit jer. Kelat! Ate awokk pun malas nak memanjangkan cite. Awokk pun khabo jer pada bos awokk udah2 ler x payah bising2 pasal benda kecik nie, kang x pasal2 bergego plak opis kita, kang ada plak orang lari lintang pukang ingatkan gempa bumi 7.5 skala richter. Klau takat bergego jer x per lagi, klau bab masam2 muka yang buat awokk malas. Ate awokk nie nak masuk syurga, hahahah!! Walaupun awokk tahu bos awokk tue terasa atie sangat, tapi dia maintain cool. Like cooling oil, apa nokk?? La salah erk!! Hahahaha. X per ar awokk tahu awokk bukan ler bijak benor, ngaji pun x tinggi mana. Tue yang 2-3 arie nie awokk ngan bos awokk malas nak bercakap banyak. Kekonon 'emo' ler tue kan hahaha. Bukan apa awokk menyabo kan diri awokk sendiri. Klau tidak awokk la mcm murai ilang bulu ekor. Bukan apa takut ada plak nanti yang terasa atie. Iyealah hati orang kena la dijaga. Awokk cuba control2 diri nie, udah nama pun dok kat department credit control pepandai ler nak control diri iyea x! Klau nak dipikirkan balik mmg x berbaloi langsung klau takat nak berperang Iraq hanya pasal 'menatang' nie jer. Tapi awokk tahu bos awokk tue mmg terasa tapi dia buat2 cool jer. Klau x caya cerr tanya...cerr tanya. Tapi x mengapa la benda pun dah jadi nak buat cam mane lagi. Masa bukan boleh diundur. "no hurst feeling" pun, just nak cite je, sesekali bikin gempak and test power ok la kan, lagipun awokk dah lama x ada n3 baru hahahaha "peace no war"......
Oklah Uollz awokk pun dah letih nie nak2 plak baru lepas berkemas rumah. Hokey x umah baru awokk nie. Hehehe. Rase comei cam awokk gak hehehe (Perrgghhh ayat perasan x hengat nookk..) tapi itu ler banyak benor nak dikemaskan lagi. Untuk takat nie cukup ler yg dah ada. Klau awokk rajin esok lusa awokk datang kemas lagi kalau idak tungguu ler sampai 'spiderman' sesat kat umah awokk, baru ler awokk dtg kemas balik hahahah. Selamat membaca n3 awokk nie. Sebelum tue Uollz nak taw ape benda yg buat bos awokk tue terasa, ini le 'menatang'nya siyes tau bos awokk mmg x leh ilang 'menatang' nie, klau 'menatang nie ilang boleh melibatkan polis itu yang awokk takut bebenor. Seram benor awokk. Awokk jaga 'menatang' nie mcm menjaga nyawa awokk sendiri la...Heheheheh!!! Hokey jom kita intai dari celah meja my bos apakah 'menatang' yang dimaksudkan tueeeeeeee....




"

"

"

"

"
(\_/)
(='.'=)
(")_(")

"

"

"

"

cerr teka...cerr teka..?? ^_^

"

"

"

"

"

"

iyea la...iyea la awokk khabo....

:

:

:








:

:









:









:

hehehehe....eh mana plak nie laaa scroll lagi erk


























































Apalah dosa ko ye kotak!!! siyes inilah 'menatang' kesayangan bos saya...Jangan maraaaaaa haaaaaa. kotak oh kotak... Btol x saya kata x ada benda pun nak diperbesar2kan cuma masalahnya kotak jer punnnnnnnnnnnnnnnn......Aduhai.

7 Komen Yang Terbaek:

ummu muhammad on October 19, 2011 at 8:02 PM said...

CS kite tau CS gune ipad kan tuk wat entry ni? ade kawan cakap kalau pakai ipad takde perenggan.. ;)

EL MARIACHI on October 19, 2011 at 9:55 PM said...

ohhh...benda ni yang buat boss kau touching cik sue...sentimental value le tu...sape pulak yang menghumbankannyer ye?ce citer ce citer...

Be Simple Beb(BSB) - threeQ on October 20, 2011 at 8:58 AM said...

ehheehhh aku ker??? yg org ko maksudkan????kalau aku minta maaf bebanyakkkk...banyakkkk...banyakkk nyer ciksue...tapi yg pasti rumah baru ko memang class u...

atIEsAyAnGkAmU on October 20, 2011 at 3:38 PM said...

assalam akak...


wahh..lame menghilang neh...

selamat kembali!!!

Cik Sue on October 21, 2011 at 8:18 AM said...

Assalammmm Ummu...
Hahaha x ader maknanya CS guna ipad, blom mampu lagi nak beli ipad la ummu uwwaaaa...InsyahAllah

El Mariachi...
Sesekali bikin gempak kasi panazzzzz...hahahhaa

Cik Sue on October 21, 2011 at 8:21 AM said...

Assalam BSB...
Tahu x per...Lain kali apa2 tolong bagi salam yea....jgn bikin gua sentap kali ke 2 nanti gua kasi kebaabooomm

Ati...
Mekasih...akak dah balik...

cik puan pepel on November 2, 2011 at 2:35 PM said...

adoiyyaiii penatnya......nk scroll

 

HidUp KeNA sLamBer Copyright © 2010 Design by Ipietoon Blogger Template Graphic from Enakei