Monday, October 31, 2011

Konvo Arissa

Posted by Cik Sue at 11:59 AM
Assalam teman2 blogger yang dekat dihati selalu x lupa juga kepada pembaca senyap blog ni (eh!! ada ker silent reader blog aku nie hehehe..!!!). Ape cer kita ari nie yea. Hujung minggu lepas awokk satu family sempat le menghadiri majlis konvokesyen day like indenpendent day le gamaknya untuk si kecik awokk, di Dewan Sekolah Keb Cheras Indah. Meriah sungguh...Almaklum lah dah 5 tahun kami x pi majlis konvo. Atenye awokk memang gemor bebenor bila ada mejelis cam nie, nak mengediks hikhikhik!!. Seronok tengok gelagat anak2 kecil dengan pelbagai kerenah dan ragam tersendiri. Ada yang ketegaq, ada tue dah naik pentas menagis la pulak , x kurang jugak bila dah siap2 nak buat persembahan tetiba x nak menyanyi laaa pulak jenuh ler cikgunya memujuk. Aduhai sungguh menguji kesabaran betul... Malas nak cite banyak ar moh le kita tengok aksi dan gelagat anak2 kecil yang mencuit hati...


Pentas Utama dihias indah


Ibu bapa turut memeriahkan majlis...


Jemputan khas Guru Sekolah Sri Bintang Utara lupa plak sekolah rendah ke Menengah heheheh...


Persembahan yang mencuit hati kami...Adakah antara mereka ini bakal menerajui negara satu hari nanti...Who's know...?


Lagi persembahan yang mencuit hati kami...Alahai comeinya anak2 nie....


Arissa and the gang sedang membuat persembahan....


Mama cepat ambik gambo adik nie....'smileeeeee'


Yang diraihkan Arrisa Syauqina Roshidi


Yang turut menyibuk sama...hahahahaaaaa....


Harap bila besar nanti anak2 ini akan menjadi manusia2 yang berguna kepada Bangsa, Agama dan keluarga. Merekalah generasi peyambung kita masa akan datang nanti. Oklah kengkawan idea awokk dan tumpul benor nie, awokk rase elok ler awokk berhenti takat nie dulu, IsyahAllah kalau awokk rajin esok awokk datang lagi yea...Hehehe sekian terima kasih. Sayang Uollzzzz...


(\ _ /)

(='-'=)
(")_(").....



5 Komen Yang Terbaek:

Be Simple Beb(BSB) - threeQ on November 2, 2011 at 2:07 PM said...

come nyer arisya...

Cik Sue on November 2, 2011 at 7:54 PM said...

Hahahah mekacih...

MyKhalish on November 8, 2011 at 1:49 PM said...

perghhh mmg sdp nih... kena plak dgn kopi.. terangkatt...

ummu muhammad on November 11, 2011 at 5:55 PM said...

tahniah arissa cantek!! kecik2 dah konvo..untungnye CS ;)

cik puan pe'pel on November 18, 2011 at 1:12 PM said...

sonok bile tgk ank² ni. tapi parents plak lagik gedik's bile attend majlis camni..kan cik sue..aina pun same ler gamaknyer gediks selalu

 

HidUp KeNA sLamBer Copyright © 2010 Design by Ipietoon Blogger Template Graphic from Enakei