Friday, November 18, 2011

Team Bonding

Posted by Cik Sue at 1:43 PM
Selamat petang rakan2 blogger yang menawan dan Selamat berhujung minggu. Minggu nie agak memenatkan awokk, iyea la dah veteran nie tetiba jer office awokk buat "team bonding". Alahai awokk dah nak pencen baru ler nak berkursus bagai plak. Masa awokk mude2 slim melim dulu idak plak deme nie nak buat team bonding, yang ada cuma team netball jer, bila dah memasing badan mcm anak beruang baru plak deme terpikir nak ber'team bonding' alahaiiii. Memola nak pi dulu mcm2 perasan ada, maklumlah first time nak merasa team bonding hahahah...Tapi bila dah pi rase mcm x nak balik la pulak heheheh...Rupanya keberkesanan 'team bonding' nie adalah 99% hasilnya. Super duper nokkk!! Patutnya dari dulu lagi dah ada program mcm nie baru la x ada yang tido dalam bilik office :-) (sape ler tueee erk!!!) untuk first team nie yang pi terutamanya yang pompuan semua yang terhangat yang suam2 kuku tinggal kat office dulu yea nookkkk...kahkahkah!! X moooh marah2 emosi kena control. Jom ikut awokk menjengah hari pertama di Corus Paradise PD...Layaaaanzzzzzzzzzz.



Mukadimah....Cantik jeeer erkkk ko tunggu nookk!!!!

Kami terus ke Nilai untuk sesi suai kenal bukan sesi membeli belah yea noookk!!!



Baca pada tajuk kursus nie bukan calang2 orang yang datang tue....Tapi apa yang pasti yang dok mai nie bukan la KL Gangster hokeyy!!!!



Pendaftaran....Amboi encem cik Rahman nie...Dah kawen ke belum?? I rumah dah ada, kereta dah ada... cuma...Auuuwwwww!!!


Hehehehe!!!Motifnye...Sengalll.....





Orang kampung awokkkk....Tuah, Jebat dan Lekuk..Eh! pasal ape Lekuk pasal dia murtad...



Masuk jer dewan terus ada xtvt yang kena buat. First sekali kami diminta buat kapal terbang kertas yang ditulis nama didlmnya. Layan bluesz dengan rela hatinya menunjukan kehebatan beliau membuat kapal terbang kertas sehingga BSB dan ZZ terpegun...Awokk jer x ada sape nak ngajorrr...Syahdunyeeee






Faiz x mooh nakal2....x moh...x moooh!!!




Eh!! Amboi BSB seronoknya sampai x hengat 3Q kat Kota Pelangi tue yeaaa...ZZ bawak sabo yea...En. Zul control macho!!


Kak Long : Abg Long, ko jaga kawasan parking. Cukup???


Abg Beso : Boleee jeee...Janji ada kawasan...


Kak Long : Bagus, ingat jgn nak memandai2 masuk kawasan saya..Budak2 saya sentiasa memantau paham!!!


Kak Long dan Abang Beso sedang membuat pembahagian kawasan.....


Tueee dia anak2 buah kak Long telah bersedia menunggu arahan seterusnya...Hahahahaa!!!



1 miseeeeeeeeeen!!!!...Ek eleh x ada orang lain ke nak jadi leader selain ko cik sue..Jeles ler tue..ko hado...Nan hadoooonyeeerrr!!

Kasi pecah...Banteii jeerrrrrrrrr!!!



Thunder...Thunder..Thunder kebaboooooommmmm...Hanguuuusssss!!!!



Ini ler hasil kreativiti kumpulan One Mission....Simple but nice hahahaha....Oneee...Oneee Misseeeeen!!!! Bukan One besen yeaaa nook!!!




Hari pertama kami di PD Corus Paradise. Hari pertama yang cukup teruja dan menyeronokkan iyea la nokk kami nie mana le pernah pi team bonding, kalau pi shopping kat over the sea selalu leee..Hari kedua trainner tue siap2 bagitahu untuk esok kami ada xtvt membuat dan menaiki rakit..Haaaa!! toleh kiri abg beso, toleh kanan Cik Janah pandanng depan Adik kasih sayang Faiz...toleh belakang mak buyuuuungggggggggg!! Pandang tepi En Sulaiman... Aduuusss mcm mana nie...Awokk dah nak pitaammm. Apa2 pun kita nantikan yang seterusnyaaaa......

6 Komen Yang Terbaek:

atIEsAyAnGkAmU on November 18, 2011 at 4:12 PM said...

hehehe...
sabo je larhh..
ini ke team bonding yg kak BSB ceciter tu...hehe...


yehaaaaaaaaa..one misssionn...!!!


eh..mission ape ek kak?

Monabijan said...

Hahaha... bukan one mission...

tapi wan missen...

Be Simple Beb(BSB) - threeQ on November 18, 2011 at 6:54 PM said...

paling suka naik rakit..rasa nak buat lagi sekali lerrr..

EL MARIACHI on November 18, 2011 at 9:49 PM said...

adik Faiz kaseh sayang..kakakaka!!!!

Cik Sue on November 21, 2011 at 8:48 AM said...

Atie...
Itu ler dah nak pencen baru deme anto kursus...uhuhuhuh

Monabijan
Eh eleeeeh....Jelessss la tueee

Cik Sue on November 21, 2011 at 8:49 AM said...

BSB...
Hahahaha mencabar diri sendiri..Syok sampai abg rahim terkentut....

Izmee...
Itu le penangan Team Bonding...

 

HidUp KeNA sLamBer Copyright © 2010 Design by Ipietoon Blogger Template Graphic from Enakei