Wednesday, November 2, 2011

Nasik lemak kopi 'o'

Posted by Cik Sue at 8:01 PM
Selamat petang kepada anda2 yang sudi berkunjung ke sini. Kat luar tue hujan sangat la lebatnya petir plak sambung menyambung. Kalau ler hujan2 nie dapat pekena kopi 'O' alangkan sedapnye kena plak ngan nasi lemak panas2 peeerrggghhhh x hengat nokkkk..Teriba jer teringat plak minggu lepas sempat lagi awokk buat nasik lemak, jom kita terjah sekejap umah awokk tengok nasik lemak....
Kawan2 sila ambik bau yeaaaa....hahahahah
Berasap...Kopi 'O'
Mak saya masak sedaaappp!! hahahah...Kembang idung mak ko nak oiii...
Nasi lemak mama..Sedaaaappp x caya tengok nie

Pinggan tok su hahahahaha licin...tinggal tulang ayam jer kooooo.....
(\_/)

(='_'=)

(")_(")


8 Komen Yang Terbaek:

Yan on November 2, 2011 at 8:53 PM said...

memang terbaik.. n sure sedapp.. tinggal tulang wok..

ummu muhammad on November 2, 2011 at 10:34 PM said...

tarbaeeekkk!! ;D

atIEsAyAnGkAmU on November 3, 2011 at 10:22 AM said...

hehe..mmg sodap eh kelihatannyer tu kak...
jgn ngantuk sudah kak kat ofis nun...hik3...

Be Simple Beb(BSB) - threeQ on November 3, 2011 at 1:51 PM said...

kalau ada sambal udang lagi sedoppp

Rinna on November 3, 2011 at 5:09 PM said...

Wah sampai licin pinggan.. sambal tuh menyerlah sungguh laa.. :)

Cik Sue on November 11, 2011 at 1:23 PM said...

Kak Yan...
Meh jemput makan...

Ummu Muhammad...
Terbaeeekk dari Cik Sue heheheh

Ati...
memang atie ku sayanggggg...

Cik Sue on November 11, 2011 at 1:24 PM said...

Rina...
Saya paksa dia abiskan pasal nak tunjuk terer kat blog boleeee...heheheh

BSB...
Next time aku upload plak masak sambal udang aku yang terbaeeeekkk

cik puan pe'pel on November 18, 2011 at 1:08 PM said...

omakaiii sedap nyew....

 

HidUp KeNA sLamBer Copyright © 2010 Design by Ipietoon Blogger Template Graphic from Enakei