Thursday, July 8, 2010

Besday Arissa 07/07/10

Posted by Cik Sue at 8:48 AM
Salam kengkawan arie nie nak cite pasal si kecil ku Arissa Syauqina yang baru² nie menyambut hari lahir ke 4. Waaahh anak world cup...heheheheh...Cadangnya mola² nak buat di nesri dia tapi sayangnya cadangan tue tinggal cadangan jer la kerana hambatan waktu yang tidak langsung mengizinkan aku untuk membuat sebarang persiapan uhuhuhuhuhu...cian kat dia!!! So balik dari keje hubby aku gi ambik dia kat nesri dlm kete aku pun tanya dia..adik nak makan ape "..emmmm enciii aa ma.."owh nak makan KFC wokey la..ingat nak singgah beli kek tapi mengenangkan dah malam aku pun dah malas. lagipun aku klau bole nak blk awal nak tido cpt pasal pagi nanti nak tgk bola hahahaha....Germany vs Spain dlm kepala otak aku dah terbayang games yg maha hebat...tapi sayang Germany kalah tipis 0-1 uhuhuhuhu hampehh....ok lah kita tinggalkan cite germany and Spain. So malam tue kami celebrate besday Arissa di KFC jer la..Aduhaii cian kat principessa Arissa..cepatnya masa berlalu, diam x diam dah 4 tahun, lagi sekali world cup dia dah 8 thn..oooppsss world cup lagi...hisk..hisk..hisk, ate katenye anak world cup...hahahahah...skrg nie masa berlalu dgn cepat tanpa kita sedarikan...uhuhuhuh..ok lah gang adiosss ♥♥♥


3 La mia ragazza picola

Principessa Arissa Syauqina

1 Komen Yang Terbaek:

iEtaFAkyR@ on July 22, 2010 at 3:52 PM said...

epi besday kid!!! wah... sedap pulak tgk kfc tu. lapaq nih :D

 

HidUp KeNA sLamBer Copyright © 2010 Design by Ipietoon Blogger Template Graphic from Enakei