Monday, July 12, 2010

SanTai HaRi ISnin

Posted by Cik Sue at 8:45 AM
Salam kengkawang...Yoooo! seperti yg sume tahu pagi td berakhirnya world cup yang menyaksi pasukan pilihan ramai menjadi juara Sepain a.k.a La Roja. My favourite team Germany sekadar di tempat ke 3 uhuhuhuhu..Alah x kiralah tempat ke berapa pun, Germany tetap dihati. hehehehehe...Mcm Slogan UMNO.. dulu kini dan selamanya ahaksss...Walaupun tewas u oll's tetap the best team ever and ever yoooo..love u Miroslav Klose eh bukan..bukan...Mesut Ozil owhh..bukan..bukan..Philip Lahm si kapten yg comel..bukan..bukan..Lukas Podolski owh..owh..bukan..bukan, Thomas Mueller si segak yg menang kasut emas, bukan jugak..Manuel Neuer si penjaga gol yang tangkas menepis bola..Dia ker eh!!! bukan...bukan ...Hhhmm Schweinsteiger haaaa...owh..owh..owh..no..no..no..ahaksss..Bukan daaaaa..hehehehe saper ek, alah tentunya Joachim Loew auuuwww hehehe....Tak per nanti u oll's jumpa Sepain di Euro 2012 kasi hemtam itu team wokey ..ahakssss. Dan pagi tadi masa dgr sinar.FM tentang apa yg berlaku sepanjang World cup, actually aku pong ada cite kelakar masa world cup kali nie, nak tahu heheheheh...korang ingat x minggu lepas aku gi KFC celebrate besday anak aku. Kisahnya, masa aku dok sampai kat KFC masa tue dah kol 9.35 mlm, so dlm kpala otak aku nie cuma nak blk cpt ,nak tido awal pasal pagi nnt nk tgk games Germany vs Spain. Masuk jer dlm KFC lagu Wakaka dari Shakira bkn main hebat lagi...masa nie dlm kpala aku dok terbayangkan team Germany daaah..Sampai jer dpn kaunter aku pun terus order chantekkk punya....
Aku : "Dik bagi 9 pc ayam Jerman..." dengan muka yg amat confident aku 'ngoder' hehhehe
KFC : " Haaa..ayam Jerman.." bdk kat KFC tue padang menu yg tergantung kat blkg dgn muka yg berkerut dlm atie aku ckp apa yg peliknya dia nie terkejuz lak..so aku pun jawab blk..
Aku : " a'a 9 pc ayam Jerman set A.."dgn muka slamba badak aku jawab hehehehhe
KFC : "ayam Jerman.."Adik tue belek plak menu yg ada kat atas kaunter, mula² aku pelik coz minah tue senyum² pandang aku..Aikk pasal apa bdk nie sengih² kat aku..sekali dia jawab...
KFC : "Kak..ayam Jerman lom sampai laaaa.." Haaa..alamak kantoiii cissss!!!! hehehehehe...
Aku : "heheheh..silap 9 pc family combo set A..." tanpa rase bersalah aku jawab blk tapi dlm hati hanya tuhan jer yg tahu betapa malunya siooott uhuhuhu..aduh!!! nape ler sengal benor aku nie ek..hehehehe. udah ler kat blkg aku ada 1 couple, ntah ker deme dengor ke idah harapnye idok ler..malu teman...heheheheh
Minah kat kaunter tue senyum x abis²...rasenya 8 tahun aku x jejak kaki kat KFC ctu daaaa....
Ini ler penangan World cup..aduh!! Sib baik masa tue hubby aku x der kat seblah klau x confirm dia pun pakat gelak guling² kat aku...ciiisss!!!! Hanya kerana team Germany bole wat aku tersasar apa daaahhh...tue ler lain kali baca menu dengan mata...masa tue aku rasa lagu shakira wakaka memang betol² wakakakakaka kat aku...hisk..hiskk..malu tol tapi apa ada hal iyea x dah tentu minah tue tahu aku nie peminat fanatik Team itam putih sampai ter'order' menu pilihan sendiri AYAM JERMAN..ahakssss..Apa² pun Team Germany memang the best love u oll's muaaahhh's...tetapi dlm keghairahan kita memilih team dr luar, team negara sendiri jgn diabaikan sokonglah bola sepak tempatan, sampai jumpa lagi...adioosssss ♥♥♥....

0 Komen Yang Terbaek:

 

HidUp KeNA sLamBer Copyright © 2010 Design by Ipietoon Blogger Template Graphic from Enakei