Wednesday, July 28, 2010

Pertandingan "SS"

Posted by Cik Sue at 2:56 PM
Jeng..jeng..Alhamdulillah..Akhirnya terlaksana jugak ler pertandingan FM 3 penjuru kami..(walaupun 3 penjuru tapi meriahnya ya ampun bukkk!!!.. ahakss) dan seperti yg dijanjikan arie nie kami 3 org yg 'SS' telah meng'download' FM & peberet FM memasing dgn seribu 1 ceriteranya hahahahha...korang layan ler FM dari 3 org 'SS' nie wakakakak...OOppsss mak lupa plak Nyah..Hadiahnya..berupa hahahha...bersambung di N3 akan dtg wokey...so jom kita layan FM kat bawah nie...zazzzzzzzzzzzz..

Be Simple Beb

Salam FM dari BSB, kali nie BSB & the gangs buat pertandingan 3 penjuru for FM siapa yg paling banyak dan paling cantik...rasa nyer macam itu ler syarat2 pertandingan. Apa2 pun kena refer kat Master of Universal (Cik Sue)....rasa2 nyer BSB yg menang nie...he3 jgn mare gangs 3 penjuru yg lain yaaa. Cik Sue hadiah nyer apa gek???apa lagi closed upppp...

FM William Shakespeare salah satu FM kesayangan BSB, dibeli semasa hubby g London...ada lagi 2 FM kesayangan BSB, tapi Cik Sue suruh 1 jer masukkan dlm pertandingan 3 penjuru nie...kalau nak tangok yg lain layan threeq-threeq.blogspot.com

Jumlah FM BSB rasa2 nyer 60 kot...kau org kira ler...

Cik Sue
Salam kengkawan sume..so seperti yg dijanjikan arie nie kami ber3 telah meng'upload' FM kami heheheh...
Ini antara FM kesayanganku...atculy FM nie pemberian my lovely sis MISS RENY yg tour Europe lama benor teman nyimpan nak display wakakaka..tercapai jugak impianku ini heheheh..korang ado ker..cik rin & BSB????...pasal korang 2 orang x ader ler aku upload FM nie weii jauh mari tue France wokeyyyyy klau nk diikutkan byk FM peberet tp dah kata 1 jerkan so aku pilih yg ini ler pasal dia ada blink-blink..uiskkk cantiknyerrrrr heheheh..so...org cina makan pengat sendrik mau engattttt yeaa..
walllaaaa..cik sue punya FM ado 55 wokey..kpd Miss Reny..please don't forget FM i kalu akak gi Over the sea yeaaaa...jgn jeles haaaa (dah confirm acik rien kalah nieee...heheheh)

Acik Rien - White House
contest FM kali ini adalah dari saya rinn.. inilah fm yg ado pun bukan bnyk pun ....cukuplah sekadar memenuhi peti sejuk ku, nak brtanding benda lain,,ermmm mcm tak der benda yg menarik..hhehhehh oklah nak citer sikit ttg fm pilihanku adalah aku memilih fm dari singapore kerana , aku yg membeli nyer sendiri idok lerr mcm demer berdua tue,,asyik kirim orang ajer...tak der sentimental value kan,,,hehehehheheh jgn mare yea.. singapore mengingatkan aku bnyk kenangan semasa kecil kerana ayahandaku bertugas di sana...kami sekeluarga pernah merasa pahit manisnya hidup di negara orang pada tahun awal 80 an dulu semua ini menjadikan kami sekeluarga lebih matang...hehehhehhehhe..kepada judges pilihlah aku..25% aku berikan kepada mu yea.....
ini adalah antara fm kesukaanku..pasal aku suka naik besikal....walaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
42 FM..acik rien

...p/s...Cik sue punya FM ado 55 -sowey yea acik rien btol x tipu pongggg..Acik rien ado 42nyerrrr cian..iyea ler beli sendirikan..eh!!! tapi chef & Aust tue mcm kenal jer..ehem-ehem..BSB plak ada 60 FM iyea ker nie BSB!!! ko jgn ngelat ekkkk..ikut suko konyerrr..tapi x per judge akan kira walaupun seksa...wakakaka...Cheq & Eza please make sure aaaa..x ada org beli korang 2..heheheh..
Ida - ainadeco maap ler kerana terjebak sekali dlm pertandingan 'SS' nie..apa pun sayang u'olls muaaaah..muah..muahh...

0 Komen Yang Terbaek:

 

HidUp KeNA sLamBer Copyright © 2010 Design by Ipietoon Blogger Template Graphic from Enakei