Tuesday, July 20, 2010

Intai²...♪♪

Posted by Cik Sue at 10:08 AM
Salam kengkawan, aduhaii lama bebenor aku tidak mengemas rumah, sana sini berhabuk, penuh dengan sawang lelabah..Mola² singgah ingatkan rumah spider man, pasal penuh ngan sarang lelabah..opocot!!..Hisk bila ditelek blk umah sendiri daaa..wakakakak...Ntah kenapa la penyakit M semakin menjadi² sejak kebelakangan ini, semakin lama semakin besau plak hingga memenuhi sel² di kpala otak aku nie..alahaiii uhuhuhuuh..Begitu besarnya impak penyakit M dalam kehidupan manusia uhuhuh, tetiba terjengah blog BSB yang menata rias rumahnya..rasa masa tue gak aku nak balik kemas rumah..Alahai gara² BSB meng'update' new N3'nya membuatkan aku TERsangat teruja..."sampaikan aku terpk apa ker benda dlm umah aku yang nak aku update kat blog ek?" heheheheheh..Terima kasih ler kpd kengkawan blogger yg sentiasa meng'update' blog sekurang² dpt juga berkongsi cerita dan membuatkan kawan² lain teruja lalu bangun dari lena yang panjang..macam aku nie ler wakakakak..
aku pun dah penat jeling², pandang², belek² kat korang punya blog so kita layanzzz pic nieee ahakssss..AdiOOsss ♥♥♥
sekadar mencuci mata..ahakssss..

0 Komen Yang Terbaek:

 

HidUp KeNA sLamBer Copyright © 2010 Design by Ipietoon Blogger Template Graphic from Enakei