Monday, September 27, 2010

~Rumahku Syurgaku~

Posted by Cik Sue at 8:56 AM
Salam 18 Syawal kengkawan. Amacam beraya sakan ker? Open House banyak ker? Aku nie ada gak teringin nak wat open house..Almakluma la permintaan tinggi hehehehhe..Tapi malangnya untuk seminggu dua nie terpaksa ler aku and pak encik menundakan hajat kami, bukan ape korang tengok ler keadaan umah aku yang dah mcm rumah mangsa banjir kat Pakistan uhuhuhuh..InsyahAllah jika keadaan reda serta rezeki kawan² ada, terima la jemputan dari aku nanti tapi harinya lom ler aku taw bila uhuhuhuh, kali nie piring & pinggan aku dah ccomplete, cheq hang x payah bawak dari umah wokey hehehehe (jgn mare yea cheq)..Cuma yg x makan saman Acik Rien sorang jer dia x kira rumah aku mcm mana keadaannya dia akan tetap jadi tetamu aku hehehehe..Kalau korang x caya korang tengok ler keadaan umah aku nie yg dah sama mcm mangsa banjir kat Pakistan...uhuhuhu
X percaya...uhuhuhhu tapi itu ler kenyataannya bukan x nak jemput tapi keadaan blom mengizinkan lagi..InsyahAllah doa² ler iyea cheqqqq....Adioss ..♥♥♥..

..p/s..maaf yea kengkawan klau dah ok nanti aku wat rumah terbuka dari pagi-malam jgn korang x dtg masa tue udah ler...

0 Komen Yang Terbaek:

 

HidUp KeNA sLamBer Copyright © 2010 Design by Ipietoon Blogger Template Graphic from Enakei