Thursday, June 2, 2011

Terima kasih

Posted by Cik Sue at 7:47 PM
Assalammualaikum, kepada rakan² blogger yang cantik manis. Lama dah berehat, ate arini aku nak ber'Vlog' semula gamaknya cewaah!! Actually this story dah agak lama about 2 weeks dalam simpanan. Last 2 weeks aku dapat envelop copnya dari Johor Bahru, terpinga² sekejap aku nak dok ingat sape plak yang ngantor surat dari JB nie...Nerves aku sat, aikk boyferen mana plak nie setahu aku x ado pun, iissskkk ada peminat misteri kaaaa?? Wala² ahakssss. Maklum le aku nie mana penah dapat surat dari jauh paling² tidak pun surat dari bank bagitaw hutang kad idak pun brochure jualan murah kat gudang area umah aku. Toleh belakang tengok BSB pun dapat sampul yang sama gak, ilang rasa cuak, pelik camner boleh sama nie. Aku tanya BSB apa nie wei?? "Laaa ko lupa ker cik sue, inikan kita menang saguhati contest my little caliph dari Bayt A-Iman laaaa.." Hehehehe sieyesss nork mak lupaaaa huahuahua. Almaklumla selalu masuk contest jangan harap nak menang tempat pertama saguhati pun x pernah dapat, jangan ko mimpi bak kata siti sara tue. A'a la baru aku ingat aku ada joint contest ummu muhammad http://attuffahumairah.blogspot.com/. Ya Allah!! ghumiranya rasa hati kalau la si Ummu ada kat sebelah aku mau aku peluk cium dia, bagi menyampaikan rasa hati yang ghumbira dan seronok tahap max hahahahah. Iyea la ko, aku lom pernah menang per² contest dalam blog nie lain arg BSB, dia memanjang jer menang uhuhuhuhu. Tapi x per arg itu rezeki masing² kan. Apa² pun million thank's to ummu coz sudi menjadikan aku pemenang saguhati . Mekasih ummu love u laaaaaaaa hehehe jom kita terjah apa yang aku dapat dari Bayt Al-Iman....Zazzzzzz...
Dap dip dup dada berdebar jantung bergetar..Ceeeh!! cam dapat surat cinta plak, perasaaaan la ko nie CS!! heheheh....
Taaaraaaa shirt for baby boy Old Navy tapiiii yang x bestnyer kan saiz for...New born..Ummu u saja kan..kan..kan...Owhhhh!!! kata kan tidddaaaakkkkkkkkkkkk.....
Yang nie I buat penanda buku...so bila tengok I terus ingat kat ummu...♥♥♥ u laaa muah muah muah
Cendermata dari Bayt-Al Iman...Terima kasih ibu Muhammad from Cik Sue and BSB, sudi²kan lagi mengundang kami pada contest yang akan datang heheheh...Okey la nak CS balik dulu yeaaaa!!! Jumpa lagi sayang semuaaaaa..♥♥♥..muah..muah..muah..

7 Komen Yang Terbaek:

Yan on June 2, 2011 at 9:29 PM said...

Sooooo..tandanya kena lah ada baby baru.. proses cik sue proses.. nnt akak lawat kat spital..heee

EL MARIACHI on June 3, 2011 at 9:14 AM said...

hadiahkan kat aku je cik sue...hehehehe...

Cik Sue on June 3, 2011 at 9:26 AM said...

Kak Yaaaann..owh!!! tidakkkkkkk..tapi kalu dah rejeki enggak bisa ditolak heheheheh...

El Mariachi...
Hahahah...bole nanti aku bagi kat ko yea...

Be Simple Beb(BSB) - threeQ on June 4, 2011 at 7:25 PM said...

baby girls ciksue coming soonnn...insyaallah

FizaMustafa on June 7, 2011 at 12:03 PM said...

aduuu ngengade la tu dapat adiah..:)

Cik Sue on June 7, 2011 at 1:56 PM said...

BSB...hampeeehhhh arggggHH

Fiza..baru first time menang itu pun menang saguhati...uhuhuh

ummu muhammad on June 8, 2011 at 8:11 PM said...

cikkk sueeee i baru sempt jenguk blog u...wah byk supporter niii..sorg lagi ciksue..proses jgn tak prosess..heeee ;)

rindu ciksue sokmo! ;D

 

HidUp KeNA sLamBer Copyright © 2010 Design by Ipietoon Blogger Template Graphic from Enakei