Saturday, May 26, 2012

Selamat Hari Lahir "AS" ♥♥♥

Posted by Cik Sue at 12:13 PM
Salam pagi Sabtu untuk semua pengunjung blog ini.  Hari ni just nak share ceritera dari HKS, semalam 25 Mei 2012 merupakan birthday anak aku yang sulung Anom Suraya Roshidi, pejam celik pejam celik rupanya dah anak dara dia. Cepat sungguh masa berlalu. Masa sekarang bukan berjalan dah tapi berlari laju di atas  tracks paksinya. Andainya masa itu bole dibeli dengan timbang kilo di supermarket aku ler orang pertama yang line up pi beli, mengimbas semula masa² yang berlalu. Rasa mcm baru sebentar tadi  semalam aku menyuapkan makan, menyalin lapin, melihat dia bertatih lalu berjalan dan berlari. Sedar x sedar dah jadi anak dara uhuhuh. Terasa yang aku nie sudah muda belia tua. ^-^!!.  Anyway sempena ulang tahun kelahiran Anom yang ke 13 tahun, mama dengan bengkak baik hatinya open table malam tue. ^-^ hahaha!!! So apa lagi jom kita pi makan steak kat Stable Steak House at Kampung Baru. Aku nie walaupun 12 tahun dah memerap menetap kat Kampung Baru tapi ini le kali pertama aku  makan kat sini. Setahu aku ler owner tempat ni kawan kepada Pak Encik tapi sekarang x tahu leeee aku. Apapun idak ler aku bertanya,  lagipun aku bukannya  Yang Berhormat jaga kawasan kena tahu semuanya kan...kan..kan...
 Entrance yang menyambut kedatangan pengunjung...
 Birthday gurlzzzzz....Anom Suraya Roshidi 
 Make a wish before u blow the candle dear....♥♥♥
 Sayang Kakak....poraaah ciiit!!!
 Actually malam tadi we a decided to celebrate birthday together with "Abang Beso" coz dia punya besday same month with Anom, but last minute "Abang Beso" have to attend important meeting uhuhuh...X ada rezeki "Abang Beso" nak celebrate together with us, so Arissa  take over blow the kuih cake  and make a wish for him laaaa... Anyway to "Abang Beso" Happy Belated Birthday wish you happy always...
 Decoration dalaman Stable Steak House....Nice
 Bun and Butter...Lembut dan rasenya masam² manis...
 Bismillah jemput makan sume...
 
Tuuu dia besday gurlz punya pinggan chicken chop
 
Chicken chop hegenya cuma 15 hengget jeee...Mmg berbaloi!!
Mama cepat ambek gamba adik nak masuk dalam pesssebukk....Ek eleh!!!
 Sayang kak long, kak Nyah x sayang jugaaaak. Anom, Arissa and Alliya
 
Dan kenyang kan...Jom kita balik, layanzzzz  masterchef celebrity superSpontan kat Astro warna 132...heheheheh!!!!  Once again  I wish U...Selamat malam ulang tahun kelahiran yang ke 13 tahun, semoga Anom Suraya akan  menjadi anak yang solehah,  anak yang berguna pada keluarga, agama, bangsa dan negara. I LOVE YOU....♥♥♥...
(\ _ /)

( = ' _ ' = )

( " ) _ ( " )
^^^^^^^^^^^^^

8 Komen Yang Terbaek:

atIEsAyAnGkAmU on May 26, 2012 at 12:50 PM said...

assalam akak..
wahhh...lamenyer tk singgah blog akak neh..

sedapnyer la hai tgk hidangan sedap2 tuh...

cumilnyer kek dia...

eppy besday tuk anak akak yea..

Cik Sue on May 26, 2012 at 12:54 PM said...

Assalam Atie...
Tue leeee akak pun baru nak merajinkan diri meng'update' blog heheheh...Terima kasih atie.

Azian Elias on May 27, 2012 at 1:06 AM said...

epi besday anom.. tapi yang ke berapa tu??

Be Simple Beb(BSB) - threeQ on May 30, 2012 at 2:00 PM said...

happy belated birthday anum..mama anum lambat sangat b'tahu birthday anum kalau tak mesti untie fad kasi coklat..heheehee

Cik Sue on May 31, 2012 at 6:54 PM said...

Mekasih Auntie fad...coklat lagi kaaaa...gumuks la mama saya (bkn anak yg makan tp mak dia yg balun dulu...)

Cik Sue on May 31, 2012 at 6:54 PM said...

Sis Yan...yang ke 13 tahun...bole berbesan kita hahahaha!!!

Ummu Muhammad on June 3, 2012 at 3:51 PM said...

happy belated birthday kak anom! ank dare dah,,kejap lagi mama nangis..tak berape taun lagi nak kene pinang dgn org pulak T_T

p/s: rindunyeee kat CSSS!!! 3 charlies angels pun dah besar..nampak sgt bile tgk arissa..chinese look sgt die! ;)

Cik Sue on June 8, 2012 at 5:26 PM said...

Assalam Ummu...
Yea lama kita s jumpa yeaa. Muhhmad mcm mana sekarang. Gud boy kan...kan..kan

 

HidUp KeNA sLamBer Copyright © 2010 Design by Ipietoon Blogger Template Graphic from Enakei