Wednesday, June 2, 2010

~ ĀΝŐм ŠǙяãҰа Вёšďăұ ~

Posted by Cik Sue at 11:12 AM
After almost 2 weeks of silence..Yaaa I'm back again. Rasanya dah lama bebenor aku x menulis di blog ini. Bukannya aper hambatan waktu serta kesibukan dalam hal² lain aku terpaksa mengenepikan keinginan untuk menulis di blog ini. Walhal terlalu banyak ceritera yang hendak di kongsi bersama² (itupun klau ada yg sudi nak berkongsi ler heheheh..)ahaksss..N3 kali ini aku upload gambar makan di Satay Station Kg Pandan. Sempena harijadi anak aku yg sulung ANOM SURAYA yang ke 11 tahun pada 25 mei 2010. Sebenarnya setiap kali meraikan hari lahir anom aku pasti akan teringat pada arwah mak, kerana tarikh lahir mereka dekat² jer. Arwah mak 29.mei. 5 tahun dulu aku selalu sambut hari lahir mereka berdua. Sekarang setiap kali hari lahir anom aku mesti teringat pada mak....uhuhuhuhu...sedihnyaaaa..Jom ler kita layanzz gambor kat bawah ni...
Anak dara aku Anom Suraya...cepatnya masa berlalu...
My Charlie's Angel

Tumpang lalu nak gak interframe hehehehhe...cbuk jerrr

C Kepoh Kak Ngah...Takkan order ayorr Teh 'O' nye....heheheh

Satay ayam yang kami order 60 cucuk nie baru sebahagian jerrrrr....

Burung Tiong yang pandai berkata².....

0 Komen Yang Terbaek:

 

HidUp KeNA sLamBer Copyright © 2010 Design by Ipietoon Blogger Template Graphic from Enakei