Wednesday, June 23, 2010

Koleksi Crosstich ku♥

Posted by Cik Sue at 4:37 PM
Salam kengkawan. Semalam masa cbuk mengemas umah tetiba jer aku tnampak plastik putih yg ntah ape kebenda isi dlmnya. Intai punya intai ropu²nya jahitan silang pangkah yg aku buat masa bila tahun aku pun dah x engat...hehehehe..Tue la klau buat baik terus frame jer klau x ini ler jadinya tersepuk ntah dah brapa lama sampai aku pun x engat aduhaiiii..nasib baik semuanya masih berada dlm keadaan yang baik. klau idak rugi jer.buta-buta dpt penat hasil hampehh..rasenye skrg nie dah x ramai yg berminat nak wat jahit silang pangkah nie kan...ada lg beberapa keping gambar yg aku x sempat nak snap..Jom ler kita layanzzzz gambor nie..

Roti...skrg nie aku tgh nak cuba abiskan jahit sepiring cake..x siap-siap daaaa..

Cawan hiasan..actually cawan nie ada 10 jenis tp aku sempat wat 5 jer...bukunyer dah ilang waaaaaa...

1 Komen Yang Terbaek:

LyNn HaMzAh on June 24, 2010 at 8:26 AM said...

dulu waktu zaman sekolah rajin gak buat benda nie tapi skrg dah tak buat...tgk org buat teringin plak rasanya nak buat semula...

 

HidUp KeNA sLamBer Copyright © 2010 Design by Ipietoon Blogger Template Graphic from Enakei