Sunday, June 27, 2010

JaLan² cAri MakaN- Mieda hOUse..♥.♥.♥..

Posted by Cik Sue at 6:45 PM
Salam Gangz...N3 kali nie nak cite pasal rombongan cik Kiah ke rumah salah seorang officemate aku jumaat lepas. Rombongan cik Kiah pegi makan laksa. Kawan aku nie mmg teror buat laksa..Rasa aku lerkan laksa dialah yang paling sedap sekali, kelass gitu...Berbaloi²... Kepada tuan rumah Mem Mieda's terima kasih bebanyak kerana sudi menjemput we all makan laksa. Jangan ler serik nak panggil kami lagi yea..Jom kita layanzzzz pic kat bawah nie...

amboi cheq...seksi ler tue..aduh seksa mak nyahh!!!
aksi manja Akak RATU disamping insan TERsayang..ahaksss
Dialog yang x disengajakan : Iza : Ooo..ini ker video klip Ariel perterpom tue Sheila!!
Sheila : Iyea ler nie ler diaaa...tengok tueee...tengokk!!!
Aida : lagi sekali Kak Sheila...cepat benor..
K.Zue : Eh!!! den pun nak nengok gak...
heheheeh...jangan mare yea gangzzzz...cayang u'olls
meja makan before acara makan bermula.....
Ku pikirkan tapak Hang Tuah cuma ade di Melaka jer..sib baik aku dok umah merpati klau x ade gak niat nak wat kolam cam nie!! hehehe...
Sirap bandung + soda...yummmyyyy tp aku x berani minum takut semput daaaa
sok...sek...sok..sek...iye btol..gossip timeeee...memasing khusyuk pasang telinga...sedaaappp...yummmyyyy...errrrmmmm..
tambah lagi laaa..bukan selalu si Miedah nie jemput aku makan laksa.....
Remove Formatting from selectiontengok kuah pun dah terliurkannnn...
Aikkkk timun jer yang tinggal....
kan dah cakap memang laksa Cik puan Mieda nie besttt..tengok licin...
pose istimewa muka² yang datang bertandang dengan si tuan rumah....

...p/s...kepada kengkawan yg selalu bebenor bertanya bila aku nak buat open house..tunggu yea, pinggan + mangguk aku lum cukup lagi..lagi 2 butir jer nak cukup..tapi bila pinggan dan mangkuk dah cukup gelas plak lum cukup..so...kena tunggu gelas cukup...heheheheh bila gelas dah cukup, piring plak x cukup..wah.wah..wah.banyaknye lum cukup.. ..jawapannya kena tunggu lagi..dan..lagi..dan..lagi..insyaAllah anda semua akan dijemput untuk memeriahkan suasana..tapi bila??? hehhehehe...hanya DIA yang tahu...aminnnnn...wakakakakak sayang u'ol ls adioss...♥♥♥

0 Komen Yang Terbaek:

 

HidUp KeNA sLamBer Copyright © 2010 Design by Ipietoon Blogger Template Graphic from Enakei