Friday, June 4, 2010

~SusPense Vs surprise~

Posted by Cik Sue at 10:25 AM
Salam kengkawan, N3 kali ini nak cite ckit surprise dari my friend Cik Rien bila dia mintak aku tolong ambilkan barang dari pejabat pos laju kat umah aku di Tmn Shamelin. Cuak jugak la bila tengok punya ler besau kotaknya. Sampai hubby aku pun naik pelik apa bendanya dlm kotak tue beria² bebenor c Acik Rien nie menyuruh aku gi mengambilnya. Boom ker?? isk..isk..isk..sampai ker c2 plak aku terpk wakakakaka...balik umah aku mmg dah x sabau nak tengok apa isi dlm kotak yang penuh misteri tueeee....jeng..jeng..jeng...jom kita sama² layanz ape isinya kotak tu...

parcell nama Acik Rien tue...
eemmmmm...apa agaknya isi dalam kotak nie ek...
huiskkk....berbalut sakan
aikkk...misteri btol la benda nieeee......dap dip dup..apa agaknya yeaa
^
^
^
^
^
^
^
^
Taaaaraaaaaaaa........
Waalaaaaaaa..bread box chef ghumok laaa.....Surprise dari Acik Rien. Dia siap order untuk aku sekali uhuhuhuhu terharunya...Mekasih Acik Rien yea..Cantik tue rasa x termakan roti dalam box ni...hehehehehe. Menurut acik Rien, benda nie di tempah khas dari Jija's cottege dan warnanya pun di request lain. Pink + hijou muda....gabungan yang menarik dan pembuatan yang halus..mekasih pada acik rien yang sangat prihatin ngan loti kat umah aku sampai dia sanggup buat tempahan tempat loti nie...heheheheh
Pandangan dari atas gambar cup cakesss...yummyy.. lepas nie ada lagi barang baru yang aku nak upload tungguuuu...

0 Komen Yang Terbaek:

 

HidUp KeNA sLamBer Copyright © 2010 Design by Ipietoon Blogger Template Graphic from Enakei