Friday, March 18, 2011

♥ My Little Caliph Contest ♥

Posted by Cik Sue at 3:28 PM

Salam..Rase teman le kan, udah lama bebenor teman nie x dapat jemputan joint contest. Tup ² Bff teman, saper lagi kalau bukan cik BSB daaa! telah meng' invite' teman joint contest My Little Caliph Contest. Contest nie dianjurkan oleh http://attuffahumairah.blogspot.com/2011/03/my-little-caliph-contest.html. teman nak mengucapkan ribuan terima kasih kepada tuan empunya blog nie. Mekasih bebanyak kerana menganjurkan contest ini.
Ini ler anak teman yang bongsu namanya ARISSA SYAUQINA ROSHIDI umuq 4 tahun. Cita-cita nak jadi Awan Dania. Bila tanya nape nak jadi Awan Dania, jawapan dia sangat mudah dan 'easy' bebenor.. "Sebab Atek suka Awan Dania..Comei.." Boleh gitu!!! Alahai anak omak. Sebagai ibu aku sentiasa mendoakan yang terbaik untuk anak². Ameen.

7 Komen Yang Terbaek:

Be Simple Beb(BSB) - threeQ on March 18, 2011 at 6:38 PM said...

Atik nyer Arissa ..ciksue kalau ada rezeki kita nanti dpt ler pempas yg comel tueee..

Yan on March 18, 2011 at 7:48 PM said...

Akak tak leh jo'in lah ye..tak ada anak pakai pempes lagi.

ummu muhammad on March 18, 2011 at 11:48 PM said...

arissa nak jadi awan dania? arissa jd pilotlah boleh acik naik kapal terbang free ;) semog arissa mendapat yang best2 dalam hidup ya! acik doakan arissa ;)

ummu muhammad on March 18, 2011 at 11:49 PM said...

kepada yan: boleh nak join..pampers boleh kiv untuk baby yang seterusnye hihi ;)

Yan on March 21, 2011 at 7:09 PM said...

ummu muhammad,

akak dah pencen dah.. tak larat beb..

ummu muhammad on March 21, 2011 at 10:52 PM said...

haha pencen dah ke..jgn menyerah kalah kak! teruskan perjuangan seteam bola sepak!

Cik Sue on March 22, 2011 at 8:51 AM said...

Assalammualaikum....
BSB kita sama² berdoa moga ada rezeki...amin

Kak Yan..
Hahaha...Sorang lagi kak pompuan plak..sama² kita usung beg susu & pampers heheheh

Ummu muhammad..
Terima kasih anjurkan contest ini..

 

HidUp KeNA sLamBer Copyright © 2010 Design by Ipietoon Blogger Template Graphic from Enakei