Wednesday, March 2, 2011

Yang MaNa 1 pilihanku...

Posted by Cik Sue at 7:06 PM
Assalammualaikum teman² blogger semua, sihat semua? Apa rancangan anda di hari yang indah ini. Fuyoo! macam penceramah motivasilah plak yea!! Ahaksss. N3 arini nie just nak sembang kosong jer, kalau bace tajuk enggat ada contest erk, hohohho!! Yang benernye aku nie tension tahap superman dah nie pasalnye handphone aku buat hal daaa. So minggu lepas aku terjah Plaza Low Yatt pi belek² beberapa butir gajet yang agak penting dlm kehidupan manusia sejagat, belek punya belek sampai aku sendiri pun dah naik pening x tahu nak pilih yang mana satu. Punya ler banyak bak kata Astro tue macam² adaaaa...Aku rase cam nak kena buat solat sunat istikharah uhuhuhu...Mengiakan kata orang tua² biar le sekali membeli tapi menang memakainya. Lagipun handphone aku tue dah 5 tahun, itu pun hadiah masa besday. Alahai..Kepala otak aku sampai jam x leh nak pilih yang mana satu. Beli phone nie bukan saja kerana cantik tapi nak gak tahu dia punya spec apakan, surfing internet, berapa megapixel camera? Ambik gambor cantik ker? games best x? Berapa besar storage? Muzik best ker dak? Hadoyai pening mak nyah!! Udah le orang punya ghamei bercakap ngan saleman tue pun terpaksa jerit² aternye idok ler teman tahu sape yang pekak sebenornye uhuhuh, naik terkeluar anak tekak teman. Terus aku sound kat 'pak encik', aku dah x leh nak blah ngan suasana kat situ, jom balik ar. Survey punya la bagai nak rak tapi i can't making decision alohahaha. Memang sengal!! Ahakas X boleh nak pk lagi dah rase cam nak pengsan and last sekali aku balik ...uhuhuhuh tapi rase teman lahkan teman udah ada yg berkenan cuma teman lom berani nak confirm jer. Ate kalau tetiba jer aku terubah pkran. Haru!!! Bior ler teman ngambik masa sikit lagi untuk berpkio. Yang mana satu pilihan kalbu, aku pun x tahuuuuu.....
iphone 4 memang teman udah tertawan sehhh..♥..i like..♥..
htc Android not bad...dari kerana mata aku tergoda ..♥♥ ..i like..
sumber dari en.google
gambar dipinjam dari uncle google
Nokia N8 camera memang cun ar 12 megapixel, teman udah tertawan, tergoda, terlanjur menyukai kaler hijou hahaha...Hahhh yang penting gambor confirm cun, baru best nak hupdek blog and fesebuk wakakaka...So moral of the story yang mana satu pilih kalbu...wait and seeeeee....Caras jer cite nie aku dah pening...sayang uollz harap dapat berjumpa lagi..

Celoteh oleh..♥♥♥..

7 Komen Yang Terbaek:

♥♥azatiesayang ♥♥ on March 2, 2011 at 11:56 PM said...

as salam ciksu...semua lawooo..mmg pening nk pilih!

Cik Sue on March 3, 2011 at 1:54 PM said...

itu ler atie..naik pitam dok pk yg mana 1..heheheh...

Be Simple Beb(BSB) - threeQ on March 3, 2011 at 2:09 PM said...

Apa sal nak pitam pulak, tepuk poket kira duit. kalau cukup ambil jer 4iphone..canggih tueee

aNiM on March 3, 2011 at 5:25 PM said...

pilih ciksu.. jgn malu2.. suka tengok org nak beli gadget baru ni..auuwwww

Cik Sue on March 4, 2011 at 2:19 PM said...

BSB pasal tue le aku pitam..tepuk poket bunyi keting-ketng jer uhuhuhu

Anim,
hahahah...memilih x malu tapi membayonye yg buat pening tuee...hehehh

Yan on March 5, 2011 at 1:06 AM said...

tok sah nak pitam2.. cekut je mana yang terlebih berkenan.

Cik Sue on March 5, 2011 at 4:06 PM said...

Kak Yan,
hehehe actually propa jer lebey..cite kena gempaq tapi yg benornya C3nyerrrr ahakassss....

 

HidUp KeNA sLamBer Copyright © 2010 Design by Ipietoon Blogger Template Graphic from Enakei