Thursday, March 17, 2011

Umrah ..♥♥♥..

Posted by Cik Sue at 7:43 PM
Salam hujung minggu teman² blogger semua. Uiiskk x sedar dah lama x hupdek ghopanye. Nie x lain penyakit M dah mai lah nie hadoyaiii. Leceh betul lah bila penyakit M dah datang x leh nak wat per pun. Uhuhuhu...Minggu pertama cuti sekolah sempat la aku ngantor cousin aku sekeluarga pergi menunaikan umrah. Deme pergi 5 beranak. Indahnya menjadi tetamu ALLAH s.w.t. Iyea la dah sampai seru nak gi, aku nie seru memang ler selalu sampai cuma 'uang'nya jer yang x terseru hahahaha..InsyaAllah semoga Allah s.w.t mempermudahkan untuk diri aku dah keluarga amennnn....Idea pun malap jer, apa kata jom kita layanz pic ar...
Mereka yang diraikan Cik Fiz, Luqman Luq Hakim, Abang Ngah, Angah Ani dan Imanina. Semoga Allah s.w.t mempermudahkan segalanya di sana. Selamat pergi dan selamat kembali. Amin
Angah Ani and the gangz..Kak Jamilah, Angah, Kak Mala, Kak Ani and Kak Nora..
U know sok..sek..sok..sek...Jubah blink² kat sana murah..sok..sek..sok sek..Apalah yang mereka sembangkan sampai bercekak pinggang Cik Ani kita...
Nape nie Cik Sue sedih ker???...Alahai
My lovely cousin..Angah, Kak Long, Cik Fiz and Cik Sue

Pak Encik ambik berkat..hahaha...Luqman, Mamat, Bang Ngah, Pak Encik and Erul
Cik Sue and Cik Fiz before departure
My Kids and Nurul
Ayat biasa dari Arissa..."Maaa ambik gambar ateq maaaa..." Hhhmmmm...
Alahai anak saper la nie...Bole plak deme ber2 nie main gelongsor kat situ sib baik x ada pak guard ..uhuhuhu
Selamat Jalan, jumpa lagi 2 minggu yea....

Semoga di permudahkan segala urusan di sana dan mendapat segala keberkatan dariNYA..

0 Komen Yang Terbaek:

 

HidUp KeNA sLamBer Copyright © 2010 Design by Ipietoon Blogger Template Graphic from Enakei