Tuesday, June 7, 2011

~Pink Vintage Giveaway~

Posted by Cik Sue at 2:08 PM
Kali ini dapat invitation joint G.A jauh menyeberangi laut China Selatan. Ahaks. Billion thank's to
http://tiarah-smallcottage.blogspot.com/ a.k.a Nizie kerana sudi menjemput, cuma agak terlewat nak buat tugasan ini. Biasalah cuti sekolah, banyak aktiviti yang terlebey dosss heheheh. Wah! lumayan sungguh kalau menang hadiah GA nie meriah la umah teman ngan bunga²..Wooowwwwww...Terima kasih juga kepada Ira tuan punya blog : http://pinkcraftheaven2.blogspot.com/ kerana menganjurkan G.A yang sangat² menarik ini. Makan maggie perasa kari, lain kali invite ler lagi. :-)

1st prize: 8x12 inci

2nd prize: 6x12 inci

3rd prize: 6x6 inci


syarat2 WAJIB yg mesti dipatuhi oleh setiap blogger:
1. jadi follower pink vintage di blog ini ..Uiissskkk teman Folooooow sampai Beijing
2. add link http://pinkcraftheaven2.blogspot.com/ di blog list anda- udah selalu bebenor teman nyinggah ke blog deme tapi baru nielah teman meng'add blog deme ke blog list teman dibawah list English deco....
3. tag 5 org yg anda kenali utk join GA ni - udah teman panggil deme² joint...
4. tinggalkan jejak di ENTRY ini SAHAJA.. shoutbox tak aci k? WAJIB tinggalkan link entry GA yg anda buat di blog anda..baru senang sy nak buat spot check .. ;p Jangan kata jejak badan pun dah ditinggalkan heheheh...

semoga berjaya :) - Terima kasih pilih teman yea hehehehe.

tarikh tutup smpi end of June 2011..

*** semua syarat2 wajib kat atas mestilah complete.. maknanya ada 4 homeworks..kegagalan utk berbuat demikian bole menyebabkan anda tersingkir dr peserta GA. tq :)

nak tag 5 orang ni tuk join GA
1. cheqdatangkolumpoq.blogspot.com
2. zurinashafie.blogspot.com
3. luvelymummy.blogspot.com
4. ciktipah lenggang.blogspot.com
5. bilaideabersatu.blogspot.com

2 Komen Yang Terbaek:

Yan on June 7, 2011 at 3:04 PM said...

akak pun dapat gak ni.. dah buat dah.. ALHAMDULLILAH

Cik Sue on June 7, 2011 at 6:18 PM said...

hahahaha...baguih2 jom kita tengok sape yang kenaaaaaa....

 

HidUp KeNA sLamBer Copyright © 2010 Design by Ipietoon Blogger Template Graphic from Enakei