Friday, January 15, 2010

Cite Kosong jer

Posted by Cik Sue at 10:12 PM
Salam hai kengkawan,
Ntah kenapa arie nei aku btol2 nak balas dendam update blog...lepas grrrmmmm btol ler. Hari ni gak arie terakhir Kak Siti byk aku nak update gambor2 kami tapi lom sempat lg. harap2 n3 akan dtg dpt ler aku update. Sabor yea kengkawan. Nak cite aper lagi ek?????...Klau nak diikutkan mmg mcm2 nak tulih seperti yg aku dah tulih pada n3 seblom nie. Tapi bila dah menghadap notebook nie x reti la plak nak tulih aper. Jadi mengong sekejap...ahaks. Arie nie kat opis puas ler aku jadi model bergambar cna cni. Tapi the best part tadi kami bergambar 5 org. Orang2 lama..Bebdk kat opis ckp retro heheheheheh...bkn retro ler...Tapi senior..kan sedap bunyinya tue...ahakssss. Jumpa balik kengkawan lama...(ceeehhhhh mcm la dorang tue jauh sgt..) walhal dekat2 jer. Iyeala masing2 bz ngan tugas sendirikan.Nak upload gambar kat cni x leh plak...Nanti entry akan datang aku upload gambar tue yea...adiooosssss

0 Komen Yang Terbaek:

 

HidUp KeNA sLamBer Copyright © 2010 Design by Ipietoon Blogger Template Graphic from Enakei