Sunday, January 17, 2010

Kak Ct Oh Kak Siti

Posted by Cik Sue at 10:03 PM

Rasanyer dalam masa seminggu dua nie blog aku akan asyik bercerita mengenai persaraan Kak Siti Omrah. Iyeala masa dekat kita x heran pun. Mata kita gelap hati kita kelabu aper, ader jer yg x kenanyer. Tapi Kak Siti nie satu la, klau aku wat camner kat dia, dia akan tetap dtg pada aku gak. Pasal aku jer yg rajin melayan dia, kawan2 lain bukan x layan cuma dorang baru aku nie dah lama kenal Kak Siti, dah tahu luar dalamnye. Bila dia dah bersara pasti aku ler org yg paling terasa kehilangan. Bak kata kawan JPB aku ler tahun nie x ader ler aku makan limau free lagi..uhuhuhuhuhuh...Klau x aku ler yg akan mengakut berkotak2 limau sempena tahun baru Cina mcm aku plak yg nak menyambut raya ahakassssss....Tapi tue dulu..Sekarang nie x ader ler kotak yg ader beberapa bijik jer...Pernah satu ketika dulu Kak Siti nak bagi aku limau tapi kena tunggu member opis blah dulu...Ntah ke mcm mana plak JPB ternampak Kak Siti bagi aku limau berkotak2 esoknya jadi isu la plak...hehehhe tapi x per itu tahun lepas punya cite tahun nie x ader lagi sorok2..comfom x ader heheheheheh jgn ler risau yea Fad's....
Klau hari raya dah comfom aku akan dpt hamper punya...Tuh lom cite lagi present besday aku, selalunya aku request jer nak aper. Tapi dpn kengkawan dia bagi aku yg aku x request la...Nanti2 belakang2 dia bagi ler ...oooooppppssss makcik pecah lobangggg ler..heheheh
Gambar kat atas tue kami ambil tahun lepas makan2 kat Pizza Hut tapi yg bestnyer Kak Siti yg belanja kami, bkn kami yg belanja dia...hehehehhe...Alah Kak Siti masyukkkkkkk...aper ader hal kan Kak.....Aper yang pasti kami akan merindui Kak Siti...Rindu pada kata2 kak siti iaitu..a'a..a'a..a'a...Cik Sue awassssss...tuhan paid by cash....auwwww..auwwww ampunnnn I will be miss U sis...adiooossssss


0 Komen Yang Terbaek:

 

HidUp KeNA sLamBer Copyright © 2010 Design by Ipietoon Blogger Template Graphic from Enakei