Friday, January 15, 2010

I'M BACK..

Posted by Cik Sue at 10:42 AM
Tok...tok..tok..Salam...huh..huh..huh...wahh banyaknyer habuk..sawang cna cni..aduhaiiii....apa dah jadi ngan aku punya blog nie. hampehhhh tol laaaaaa. Maap tumpang lalu sekejap...hehehehe.. Udah lama bebenor rasenyer teman x masuk n3. janji arie tuh nak update cite tapi hampeehhh..waawawaaaa..Bukan aper kekangan masa terlalu menghambat kehidupan aku skrg nie. Keje yang berlambak kat opis tambah keje2 drumah lg..Aduhhhh!!! Rasanya masa yang diperuntukan olehNYA sebanyak 24 jam tidak mengcukupi..Kiranyae kalau boleh request nak tambah lagi masa tue..heheheheheh..
Diam x diam dah masuk tahun 2010..rasanyer lom terlambat lagi klau aku nak wish kat u all kan..uhuhuhu. Selamat tahun baru 2010 moga kawan2 sume sentiasa berjaya dlm kehidupan dunia dan akhirat. Amin. Klau nak diikutkan atie aku nie mcm2 n3 aku nak update kat blog nie...mcm2 laaaa..dari hal2 opis, hal2 kawan sampai ke hal ehwal semasa hehehehehe..Pelbagai cerita pelbagai ragam adusssshhhh....mak letih nyaahhhhhh....Tapi aper kan daya tangan wa 2 jer x sempat nak tulih sume...untuk tahun 2010 ini adalah n3 pertama wa...Udah ramai bertanya napee x ader n3 baru..x syok ler ko senyap jer...mana pi..london ker @ Australia..hehehhe....waaaaahhh jauh btol korang berangan utk aku ek..hehhehehe...x sangka ramai btol nak tahu perkembangan aku ek. (bangga beb) hehehhehe...Sebtolnya aku jadi sepi banyak sebabnya..malas nak ulas kat cni. Kang x pasal2 nama aku naik lg.
Apa2 pun tima kasih ler pada org yg buat aduan tue yea.
Hujung tahun 2009 aku mmg cbuk giler...(nyaris2 x giler..uhuhuhuh) cbuk uruskan anak2 sek. dan tukar sek agama dari sek. kg raja uda pindah ker sek. agama di masjid negara..pastuh ader l a plak komplot nak mengenakan aku and the gang ..aper lagi seminggu kami kena kuartin buat paper work pasal job speck. Peerrggghhhh masa nie mmg dah bengang btol ngan org yang mengadu tue rasa nak picit2 jer org tue...klau la dia tue anak patung c arissa dah lama penyek mcm ayam penyek indon (mkn pun sodaaapppp)...huhuhuhuhu..gggrrmmmmm.. x pasal2 kena buat job speck. keje pun dah bertahun2 baru skrg dorang request job speck. Tapi nasib baik "bosh" kami teror bab2 "alteration" nie...lepas la kami..Terima kasih "bossh" jasa mu tetap kami kenang walaupun kita x sehaluan dlm byk hal..hehehehhehe...lov u "bossh" muuuaaahhhhhs hehehehhe...jgn jeles.
Ntahla susah nak duga hati manusia niekan. depan bukan main baik lagi tapi hakikatnya dalamannya kita x tahu kan. Aper2 pun we all still mcm nie gak x ader yg merobah kami pun...tetap sama..volume tetap 10 keatas dan klau we all rasa nak belasah booshh2 we all belasah jer tp bosshh kami mmg dah paham anak2 buah dorang mcm mana, jadi apaer ada halkan....bak kata member meja bulat aku ler "do i care"!!!!!...ooooooo..."care...care..care.."heheheh ..."care kepala hotak ko....penyibuk tol ler. x bole nak tgk org senang ckit mula la penyakit dengki datang. mak dah letih nyahhhhh!!!!..ok la penyakit M mak dah mai nie..wa nak cau dulu...jumpa lagi k bye

0 Komen Yang Terbaek:

 

HidUp KeNA sLamBer Copyright © 2010 Design by Ipietoon Blogger Template Graphic from Enakei