Sunday, January 17, 2010

Sabtu - 16/07/10

Posted by Cik Sue at 1:05 PM
Tengok ler anak2 deme...alahaiiiii cutenyerrrr

Tue pelaminnye...mmg cantik beb..nasib baik aku dah kawen klau x...heheheheh saper nak jawab.....


Sabtu lepas aku gi umah org kawen. Kawan lama hubby aku. Mula-mula aku malas nak gi tapi mengenangkan yg tue kawan baik pastu hubby aku khabor udah lama dia x jumpa cian plak so aku pun decided gi gak la lagi pun Rose pun gi gak. Rose nie wife best friend hubby aku and aku ngan c Rose nie mmg kamcing gak la. Tp mmg besty ler gi wedding deme nie. Almaklumla wedding org ado-ado nie lain ckit, makanan pun ader ummmppphhhhh...kelas gi tue. Aper yg bestnyer wedding nie lain daripada yg lain, lain mcm mana...haaa klau korang nak tahu dorang nie ader tema...temanyer bollywood perrrrgghhhh mmg meriah tue abis mak bapak pengantin pun pakai punjabi suit caya la sproting tue...Klau la parents aku lom tentu nak pakai lg heheheheh...mula2 aku ingatkan deme nie ader keturunan Mamak ker tp mengikut kata hubby aku x ader pun..Ooo 1 Malaysia ler tue heheheheh...Nasib baik ler pengantin & the family masih kenal lg hubby aku w/pun dah lama x jumpa. siap peluk2 Arab lg mike nie. Tapi sayang x sempat plak nak snap gambar peluk2 tue..uhuhuhu..Cuma aku sempat rakam kan gambor candid jer. Tgk ler gambor2 yg sempat aku rakamkan nie...sory image kurang memuaskan maklumla aku guna hp jer..itu yg mampu..hehehehhe....kita layannnzzzzz gambar jooommmmmm...Rasanyer perkahwinan akan dtg bole ler aku tiru 1 Malaysia....adiiioooossssssssss beb

0 Komen Yang Terbaek:

 

HidUp KeNA sLamBer Copyright © 2010 Design by Ipietoon Blogger Template Graphic from Enakei