Tuesday, February 9, 2010

Arissa Syauqina

Posted by Cik Sue at 8:51 AM
masa nie dia dah cuak dah..peluk aku x lepas2....
dah mula start nangis....
tukar baju persiapan untuk ke OT...masa nie aku plak yg dap..dup..dap..dup

n3 kali ni nak cite pasal c kecilku yg buat pembedahan cyst di bahagian atas dan bawah mata. pemeriksaan doktor pakar pada 18/01/2010 telah berjaya mengesan adanya cyst di mata c kecilku. masa tue sebagai seorang ibu hati aku cukup2 risau sampai x boleh nak tidoq malam bila doktor kata kena buat pembedahan w/pun kecil tetapi hati aku nie tetap x tenang. Berdoa kepadaNYA mengharapkan semua berjalan dengan baik. Dan tanggal 21/01/2010 bersamaan hari Khamis, anak aku telah selamat menjalani pembedahan kecil di Tawakal Hospital. Tiada kata yang mampu aku lahirkan melainkan mengucap syukur kehadratNYA kerana semuanya berjalan dengan lancar. Tapi bila lepas dia keluar dari OT room...korang tgk ler mcm mana gamatnya blk wad tue dgn tangisan anak aku sampai ader apek yg nak buat operate kecil kat ctu pun jadi seriau..kesian plak aku ngan apek tue gara2 anak aku yg meraung dia plak yg panik...Arissa..Arissa.. aper2 pun aku nak mengucapkan ribuan terima kasih kepada kakitangan di wad day hospital tawakal. Kepada nurse Liza and nurse kak..(alamak lupa plak nama akak nie heheeheh sory yea kak)
x lupa juga kepada Dr. Hamidah yg begitu sabar melayan c kecilku. aku mengucapkan ribuan terima kasih yang tidak terhingga kepada mereka semua kerna begitu sabar melayan kerenah c kecilku...terima kasih...Hubby aku dok pujuk anaknya...
Aku terpaksa pakai baju nie pasal konon2nya sama ler ngan dia
dah ok cikit...nampak rilex tunggu jap lagiiiii
mata yang nak di operate
My little princess
aik saper yg sakit nie...hisshh...hishh..hissshh...
lepas kuar bilik OT...meraung...aduhaiiiii
aku dok pujuk Arissa ...alahai sedihnya dia
tertido keletihan
nak masukan ubat pun payah

peaceeee...
Sempat lagi bagi peace tueee...dah ok ckit
Haaaaa....dah mcm power ranges plak...heheheheh...Alhamdulillah semuanya selamat

0 Komen Yang Terbaek:

 

HidUp KeNA sLamBer Copyright © 2010 Design by Ipietoon Blogger Template Graphic from Enakei