Monday, February 22, 2010

Cuti

Posted by Cik Sue at 2:15 PM
huk..huk..huk...hisshh..hissh..hisshh..banyaknyer habuk kat cni. Aduhai baru seminggu aku tinggal kan blog nie dah penuh ngan habuk..Maklumlah cuaca panas skrg nie 2 yg cepat sgt habuk naik..Cuti panjang sempena ngan Tahun baru Cina. Cina yang raya, aku plak yang beria2 cuti hehehehe sampai Auntie kat sebelah umah aku tue pun naik pelik...Agaknyer mesti Auntie tue pk "saper punya laya nie yea"..heheheheh..Biasa la bila berpeluang cuti panjang x engat dunia laaaa..Bukan gi mana pun, balik kg jer..Anak2 aku cbuk nak mandi laut..Haaa maka dgn itu aku bagi dorang mandi sampai lebammmm...ahakasssss...
Tapi sayangnyer balik kg kampung kali nie aku lupa nak chas bateri camera so x dapat ler nak upload gambar2 pantai. Aduhai... dah tua pelupa la plak..hehehhehehe..idea pun kurang nak tulis pepanjang tunggu mood mari ler..sekarang masih dlm mood bercuti lagi...tunggu yea kengkawan cite baru...byeeeee

0 Komen Yang Terbaek:

 

HidUp KeNA sLamBer Copyright © 2010 Design by Ipietoon Blogger Template Graphic from Enakei